Hvordan vite om noen blokkerte deg på Facebook Messenger

Det er et vanlig problem i disse dager: du tror du er venn med noen, bare for å ha den snikende mistanken om at de har blokkert deg på Facebook Messenger eller en annen app. Du kan sjekke om du har blitt blokkert på Messenger, men ikke på Facebook, på en smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. Selv om det ikke er noen eksplisitt bekreftelse på at noen har blokkert deg, er det flere tegn å se etter som er like gode.

Disse instruksjonene gjelder for Messenger-nettstedet og mobilappen.


Hvordan vite om noen blokkerte deg på Messenger: mobilversjon

Den enkleste måten å sjekke om du har blitt blokkert på Messenger, men ikke på Facebook, er å bruke mobilappen og sjekke om en melding kommer igjennom.

Hvis den ikke gjør det, kan du sjekke om vedkommende fortsatt er på Facebook. Hvis de er det, har de bare blokkert deg på Messenger.

  1. Mens du er i Messenger-appen, trykker du på søkefeltet og skriver inn vennens navn.

  2. Trykk på vennens navn når det vises i søkeresultatene.

  3. Skriv inn meldingen i tekstboksen nær bunnen av skjermen og trykk på send knapp.

Hvis meldingen sendes som vanlig, har ikke vennen din blokkert deg på Messenger. Men hvis du blir fortalt "Melding ikke sendt" og det "Denne personen mottar ikke meldinger for øyeblikket"dette betyr enten:

  • Du har blitt blokkert på Messenger, men ikke Facebook.
  • Du har blitt blokkert på Facebook selv.
  • Din venn har deaktivert kontoen deres.

Det er også en mulighet for at du ikke får en melding i det hele tatt. Den tiltenkte mottakeren vil imidlertid ikke motta meldingen din eller være i stand til å svare. Så hvis du ikke mottar svar, er det mulig du har blitt blokkert.

I alle fall er ditt neste trinn å avgjøre hvilke av disse mulighetene som gjelder. Åpne Facebook-appen og søk etter vennens navn. Hvis de vises i søkeresultatene etter å ha skrevet navnet sitt, kan de ha blokkert deg på Facebook Messenger, men ikke på Facebook. Men hvis vennens konto ikke vises, betyr det ikke nødvendigvis at de også har blokkert deg på Facebook. De kan ha deaktivert kontoen sin.


Hvordan vite om noen blokkerte deg på Messenger: Desktop-versjon

De samme grunnleggende metodene gjelder når du bruker datamaskinen din for å kontrollere om noen har blokkert deg på Messenger, selv om trinnene er litt forskjellige.

  1. Gå til messenger.com og logg på Facebook-kontoen din.

  2. Velg Ny melding ikonet øverst til høyre i venstre kolonne.

  3. Skriv inn personens navn i søkefeltet, og velg det når det vises.

  4. Skriv inn en melding i samtalefeltet.

  5. Trykk på send -knappen (pilikon).

Etter å ha klikket på Send-knappen, kan du motta en melding som sier "Denne personen er ikke tilgjengelig for øyeblikket. "Nok en gang betyr dette ikke nødvendigvis at de har blokkert deg på Messenger siden de enten kunne ha blokkert deg på Facebook eller deaktivert kontoen deres.

Det er også en sjanse for at du ikke ser noe utenom det vanlige (som på skjermbildet ovenfor), men mottakeren vil ikke motta meldingen din eller være i stand til å svare.


Legg igjen en kommentar