Hvordan omgå Google-kontobekreftelse på Android-enheter

De fleste Android-enheter er avhengige av en Google-konto for aktivering. I et forsøk på å gjøre enheter sikrere hvis enheten din blir tapt eller stjålet, har Google implementert en sikkerhetsfunksjon for Android kalt Factory Reset Protection (FRP).

Selv om dette er en nyttig sikkerhetsfunksjon, kan det også være veldig vondt hvis du ikke husker Google-navnet og passordet som ble brukt til å konfigurere enheten. Derfor kan det til tider være nyttig å vite hvordan du kan omgå verifisering av Google-kontoer.

Denne artikkelen inneholder instruksjoner for Android-enheter med Lollipop 5.1 eller nyere operativsystemer.


Hvordan fungerer Google-kontobekreftelse og FRP

Google-kontoverifisering er en enkel, men effektiv sikkerhetsmetode. Det krever at når du konfigurerer en ny enhet, må du oppgi Google-kontoen din og bekrefte at du er eieren av den kontoen ved å klikke gjennom en lenke i en e-post. Enkelt nok.

Det folk flest ikke er klar over er at når du konfigurerer Android-enheten din med en Google-konto, er Factory Reset Protection-funksjonen aktivert som standard. Det hindrer noen i å få tilgang til enheten (og dermed alle data på enheten) etter en tilbakestilling av fabrikkdata med mindre brukeren vet det siste Google-brukernavnet og passordet som ble brukt til å konfigurere enheten. Så hvis du mister telefonen din eller den er stjålet, kan ikke personen som ender opp med den få tilgang til enheten med mindre de har påloggingsinformasjonen din.

Det er flott. Inntil det ikke er det.


Når fabrikktilbakestillingsbeskyttelse IKKE er nyttig

Hvis Android-enheten din går tapt eller blir stjålet, vil du sannsynligvis være takknemlig for FRP-funksjonen. Det gjør telefonen din ubrukelig for den som stjeler den. Men hva om du selger telefonen din og den nye eieren ikke kan komme inn i den? Eller hva om du tilbakestiller telefonen din og ikke kan huske legitimasjonen du brukte til å konfigurere telefonen i utgangspunktet (eller hvis du bare vil bruke annen legitimasjon)?

Det er da å vite hvordan man kan omgå verifisering av Google-kontoen, blir en god ferdighet å ha. Dessverre er det ikke en grei prosess, uansett hvilken type enhet du bruker.


Hvordan omgå Google FRP-lås

Omgå Google-kontobekreftelse og FRP-låsen er ikke så grei som å åpne Innstillinger og toppe riktig alternativ. Selv å slå av alternativet krever mange trinn. Og det er mer enn én måte å gjøre det på. Du kan:

  • Deaktiver FRP.
  • Omgå verifisering ved å tilbakestille enheten (på noen enheter).
  • Omgå verifisering gjennom en rekke manøvrer under oppsettet (på noen enheter).
  • Omgå verifisering ved hjelp av et APK-verktøy.

Android-enheter fra forskjellige produsenter som Samsung, Huawei, Alcatel, LG og mange andre speiler kanskje ikke nøyaktig trinnene i avsnittene nedenfor. Du kan finne ut at disse instruksjonene er forskjellige for enheten du bruker. Imidlertid bør de generelt gjelde alle Android-enheter, inkludert telefoner, nettbrett og klokker.


Slik deaktiverer du tilbakestilling av fabrikken for å omgå verifisering av Google-konto

Å deaktivere FRP-beskyttelsen er sannsynligvis den enkleste måten å sikre at du ikke trenger å takle dette problemet. Det er også den enkleste av metodene som er tilgjengelige for å omgå Google-kontobekreftelse.

Når du fullfører trinnene nedenfor, fjernes Google-kontoen din helt fra enheten. Dette inkluderer appene som er tilknyttet kontoen (Gmail, Google Assistant, etc.).

  1. Gå til innstillinger.

  2. Velg Sky og kontoer. (På noen enheter kan dette være bare kontoer og så hopper du over neste trinn.)

  3. Pek kontoer.

  4. Finn og trykk på Google konto.

  5. Pek Fjern konto.

  6. Hvis du blir bedt om å bekrefte at du vil fjerne kontoen, trykker du på Fjern konto (eller Ja, Jeg er enig, eller hva den positive verifiseringen er).

  7. Kontoen din blir fjernet.

Når Google-kontoen er fjernet, trenger du ikke lenger å håndtere FRP-låsen. Hvis du har solgt telefonen til noen andre, kan det være lurt å gjøre dette før du sender telefonen bort eller overlater den til den nye brukeren for å sikre at den nye eieren ikke får tilgang til (eller trenger tilgang til) Google kontoinformasjon for å få tilgang til telefonen.


Omgå verifisering ved å tilbakestille enheten

Hvis fremgangsmåten ovenfor for fjerning av kontoen din ikke fungerer, kan du kanskje tilbakestille telefonen til fabrikkstandard, og under installasjonsprosessen kan du manøvrere gjennom innstillingene for nettverkstilkoblingen for å fjerne Google-kontoen (og bekreftelsen som følger den).

Dette fjerner Google-kontoen din fra enheten din, så vel som mange av appene som er koblet til den (Gmail, Google Assistant, etc.).

  1. Gå gjennom prosessen for tilbakestilling av enheten. Når du kommer til skjermbildet for bekreftelse av Google-konto, trykker du på Tilbake alternativet for å komme tilbake til Trådløst nettverk valgskjermbildet.

  2. Trykk på Legg til nettverk alternativet.

  3. Nettverksnavn (eller SSID) tekstboks, skriv inn en streng med tilfeldige bokstaver og / eller tall.

  4. Trykk deretter på og hold nede strengen du nettopp skrev inn for å markere den, og trykk på Dele på menyen som vises.

  5. Velg Gmail fra listen over delingsalternativer som vises.

  6. Trykk på på neste side Varsling > App-innstillinger.

  7. Velg trepunktsmenyen øverst til høyre på siden og velg Konto.

  8. Du bør bli bedt om å fortsette innstillinger. Velg Fortsett hvis du blir bedt om bekreftelse.

  9. In innstillinger, velg Sikkerhetskopiering og tilbakestilling > Fabriksdata Reset.

  10. Google-kontoen din blir fjernet under installasjonsprosessen, inkludert FRP-låsen.

Omgå Google-kontobekreftelse under installasjonen

Som metoden ovenfor, kan denne metoden tillate deg å omgå Google-kontoen din under installasjonsprosessen etter at du har tilbakestilt enheten. Det er litt mer involvert enn metoden ovenfor, men hvis det ikke fungerer, vil dette sannsynligvis gjøre det.

Denne metoden ser ut til å være effektiv for de fleste typer Android-enheter, men vær oppmerksom på at Google regelmessig oppdaterer sikkerhetsfeil i produktene sine. Det er mulig at dette kan endres hvis det blir gjenstand for en slik oppdatering.

  1. Utfør en tilbakestilling av fabrikken på enheten din. Avhengig av din versjon av Android, kan trinnene dine være forskjellige, men for de fleste enheter oppnås det ved å gå til innstillinger > Generell ledelse or generelle innstillinger > Tilbakestill - du må kanskje også velge Fabriksdata Reset). Android 10 er imidlertid slik: innstillinger > system > Avansert > Tilbakestill alternativer > Slette alle data (tilbakestilling fra fabrikken).

  2. Gå gjennom installasjonsprosessen til du kommer til muligheten til Koble til Wi-Fi.

  3. Når skjermen vises, trykk på tekstboksen for Wi-Fi-passordet (men ikke skriv det ennå).

  4. Et tastatur skal vises. Trykk og hold nede på tastaturet Mellomrom.

  5. Velg alternativet for i menyen som vises Engelsk (USA) Google-tastatur).

  6. Du bør returneres til Wi-Fi-tilkoblingsskjermen. Nå kan du skrive inn passordet for nettverket ditt.

  7. Fortsett gjennom installasjonsprosessen til du kommer til ledeteksten om å oppgi Google-kontoinformasjonen. På den skjermen trykker du i tekstboksen for å angi e-postadressen eller telefonnummeret ditt.

  8. Trykk på og hold nede på tastaturet som vises @ symbol.

  9. Velg fra menyen som vises Innstillinger for Google-tastatur.

  10. På neste skjermbilde trykker du på trepunktsmenyen og velger Hjelp og tilbakemelding.

  11. Trykk på en av hjelpeartiklene.

  12. En webside skal åpnes. Trykk og hold på et hvilket som helst ord på siden til en meny vises, og velg deretter Nettsøk fra menyen og velg Google App.

  13. Neste, søk etter innstillinger fra websiden.

  14. Som en del av alternativet Autofullføring, innstillinger tannhjulikonet skal vises i rullegardinmenyen med tilgjengelige alternativer. Velg den.

  15. Velg Backup og Reset.

  16. Pek Fabriksdata Reset.

  17. Nå må du gå gjennom kontooppsettet igjen. Når du blir bedt om å angi bekreftelsen av Google-kontoen din denne gangen, bør du ha muligheten til å Hopp. Du kan også hoppe gjennom alt annet etter det.

  18. Når du har nådd slutten av installasjonen, bør du kunne bruke enheten din uten Google-kontobekreftelse.

Omgå Google-kontobekreftelse ved hjelp av et APK-verktøy

En annen måte å omgå verifisering av Google-kontoer er å bruke et lite program, kjent som en APK eller Android-pakke, som installerer en app på Android-enheten din for å omgå Google-kontoverifiseringen for deg. Generelt er dette den vanskeligste metoden for å omgå kontobekreftelsen.

Installering og bruk av APK-er er litt vanskeligere enn å installere en app direkte på telefonen din. Metoden du installerer en APK på og bruker den til å installere en app på telefonen din, vil variere fra telefon til telefon og applikasjon til applikasjon, men de generelle trinnene er:

  1. Velg APK-programmet du vil bruke. Det er mye å velge mellom, inkludert FRPHijacker Tool (for Samsung-enheter), FRP Bypass APK, DG Unlocker Tool eller GSM Flasher ADB Tool.

  2. Last ned FRP-bypassverktøyet til en USB-stasjon. (Du kan også kjøre disse fra en PC, men det er lettere å kjøre dem direkte på enheten.)

  3. Når nedlastingen er fullført, kobler du USB-stasjonen til mobilenheten din ved hjelp av en on-the-go (OTG) kabel. Dette er kabler som har en kvinnelig USB-ende og en ende som passer til enheten din.

  4. Finn og installer APK fra USB-enheten.

  5. Når installasjonen er fullført, bør du ha tilgang til enhetens innstillinger for å gjøre endringene som er nødvendige for å omgå Google-kontoen din.


Legg igjen en kommentar