Hvordan sende melding på Tinder

Tinder kan være et praktisk verktøy for å møte nye mennesker, men tilnærmingen til å sende en melding til en annen bruker er vesentlig forskjellig fra hvordan chat er utformet på andre datingapper. Her er alt du trenger å vite om hvordan du kan sende meldinger til noen på Tinder.


Hvordan fungerer meldinger på Tinder

I motsetning til de fleste andre sosiale medier og datingapper som lar deg umiddelbart sende en direkte melding (DM) til en annen bruker, krever Tinder at begge parter har uttrykt interesse for hverandre før kommunikasjonslinjer åpnes.

Hva dette betyr er at du må sveipe rett på en brukers profil for å registrere din interesse for dem, og de må også sveipe rett på profilen din for å bevise at de er interessert i deg. Når begge parter har svekket rett på hverandre, vil hver av dere motta et varsel i appen om en ny kamp, ​​og du vil bli lagt til hverandres chat-fane.

I tillegg til å sveipe til høyre, kan du også trykke på hjerteikonet på en brukers Tinder-profil for å uttrykke interesse. Begge handlingene utfører den samme funksjonen.

Noen ganger kan dette kreve litt ventetid for den andre brukeren å se profilen din og like den etter at du har likt dem, men hvis de allerede har likt deg, vil du umiddelbart bli varslet om kampen så snart du sveiper til høyre .

Omvendt, hvis den andre brukeren aldri ser profilen din eller velger å sveipe til venstre på den på grunn av at de ikke er interessert, vil du ikke matche og vil aldri kunne sende meldinger til hverandre på Tinder.

Oppdag de 5 beste måtene å optimalisere Tinder-profilen din


Hvordan sende meldinger til noen på Tinder-appen

Når du har matchet noen på Tinder, kan du sende meldinger til hverandre via chattefanen i appene for smarttelefon og nettbrett. Disse instruksjonene er de samme for både iOS- og Android-versjonene.

  1. Etter at du har matchet noen på Tinder, trykker du på ikonet som ser ut som en taleboble øverst til høyre i appen.

    Hvis du umiddelbart samsvarer med en annen bruker etter å ha svevet rett inn på profilen deres, kan det hende du får en fullskjermmelding som ber deg om å sende en melding til dem. Hvis du ser en av disse varslingene, klikker du bare på den for å begynne å skrive en chatmelding med en gang.

  2. Du vil nå bli vist en skjerm med alle kampene dine oppført vannrett over toppen med en vertikal liste over mottatte meldinger under. Trykk på bildet av brukeren du vil sende en melding fra topplisten.

  3. Et chatvindu åpnes. Trykk på tekstfeltet nederst på skjermen og skriv inn meldingen.

    Alternativt kan du også trykke på GIF-ikonet for å sende en animert gif eller Bitmoji Sticker-ikonet for å sende et klistremerke.

  4. Trykk på Sende.

  5. Meldingen din blir nå sendt til den andre personen, og du kan begge chatte som på andre meldingsapper som WhatsApp, Vero og Facebook Messenger.


Hvordan sende en melding på nettstedet Tinder

Du kan også sende meldinger til andre Tinder-brukere på det offisielle Tinder-nettstedet. Dette er hvordan.

Som med Tinder-appene, vil du bare kunne sende en melding til noen andre på Tinder-nettstedet hvis du har matchet hverandre.

  1. Gå til det offisielle Tinder-nettstedet og logg inn på kontoen din.

  2. På venstre side av skjermen, bør du se en liste over alle du har matchet med på Tinder. Klikk på profilen til personen du vil starte en prat med.

  3. Klikk på tekstfeltet der det står nederst på skjermen Skriv inn en melding.

  4. Skriv inn meldingen din og klikk på Sende knapp.

    Alle Tinder-meldinger synkroniseres mellom nettversjonen og alle apper som bruker samme kontoinformasjon, slik at du kan starte en prat på datamaskinen din og fortsette den på Tinder-appen på smarttelefonen din eller omvendt.

  5. Tinder-chatten din vil nå være aktiv.


Legg igjen en kommentar