Hvordan sende en tekstmelding til en gruppe

Gruppemeldinger er en rask og praktisk måte å organisere grupper på, sette opp arrangementer eller å sende den samme meldingen til flere personer.

Noen mennesker liker ikke å være en del av en gruppemeldingstråd, spesielt hvis det ikke gjelder dem. Derfor er det alltid en praktisk ferdighet å ha å vite hvordan man legger igjen en gruppemeldingstråd.


Hvordan sende en gruppetekst på iPhone

Det er noen forskjellige måter å sende gruppetekster på iPhone.

 Getty / Hero Images

Det enkleste og mest intuitive er å bruke standardmeldingsappen:

  1. Åpne meldinger app. Velg blyantikonet øverst til høyre for å starte en ny tekstmelding.

  2. Legg til folk i Til: felt. Hvis de allerede er i kontaktlisten din, skriver du inn navnet deres og kontaktinformasjonen skal vises. Du kan også skrive personens telefonnummer, eller trykke på I tillegg til (+) for å gå gjennom kontaktlisten og legge til mottakere.

    Du kan til og med inkludere personer i meldingen som bare har tilgang til et iPad-nettbrett; så lenge de er koblet til Wi-Fi, vil de motta meldingen på Messenger-appen.

  3. Når du er ferdig med å legge til folk, skriver du inn meldingen din og klikker på Sende.


Hvordan sende en gruppetekst på Android

Å sende en gruppetekstmelding på Android er ganske lik å sende en på en iPhone.

  1. Åpne tekstmeldingsappen din. På de fleste telefoner vil dette være meldinger. Åpne en ny samtale.

  2. Begynn å legge til kontakter i Skriv inn mottakere feltet ved å skrive inn et telefonnummer, en persons navn, eller velg kontaktlisten og velg kontaktene dine.

  3. Når du har valgt kontaktene dine, skriv inn en melding som vanlig, og velg deretter Sende.


Hvorfor det ikke kan fungere å sende en gruppetekst

Hvis gruppemeldingen din ikke fungerer, er den vanligste synderen i telefoninnstillingene dine. Siden gruppemeldinger er mye større enn standardtekster, må du aktivere MMS-innstillingen for at telefonen skal kunne sende denne typen data.

Gå til telefoninnstillingene og sørg for at du har aktivert muligheten for å sende multimediemeldinger (MMS) og tillatt at telefonen bruker data via meldinger. Innstillingen vil vanligvis være en enkel vippebryter i din innstillinger meny, ofte under en Messenger or Data underoverskrift.

Gruppetekster bruker vanligvis telefonens data i stedet for tekstmeldingsplanen på grunn av størrelsen og noen få andre funksjoner som er aktivert gjennom gruppemeldinger. Hvis disse alternativene er tillatt, bør du ikke ha noe problem med å sende en gruppetekst.


Legg igjen en kommentar