Hvordan se Amazon Prime Video på Android

Hvis du er Amazon Prime-medlem, kan du enkelt få tilgang til alle videoene dine direkte på Android-enheten din. Slik begynner du å se Prime Video på en Android-telefon eller nettbrett.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Android 9 eller nyere.


Last ned Amazon Prime Video App for Android

Før du kan Amazon-videoer på Android, må du laste ned og installere Amazon Prime Video-appen. Dette er hvordan:

Hvis du allerede har installert Prime Video-appen, kan du gå videre for å lære hvordan du bruker den til å se Amazon-innhold på Android-enheter.

 1. Åpne Google Play-butikken på hvilken som helst Android-telefon eller nettbrett.

 2. Skriv inn Amazon Prime Video i Søk og velg det når det vises.

 3. Pek Install.

 4. Appen lastes ned og installeres på enheten din. Trykk på Åpen fra installasjonsskjermen for å starte appen, eller trykk på Hjem på telefonen eller nettbrettet, og finn deretter appen ved å sveipe til høyre skjerm. Hvis du ikke ser det, kan du finne det i appskuffen.

Ta deg tid til å legge den til på Android-startskjermen, hvor du enkelt kan få tilgang til den i fremtiden.


Hvordan begynne å se Prime Video på Android

Nå som appen er installert, er du klar til å begynne å se videoer fra Amazon Prime's enorme bibliotek. Dette er hvordan:

 1. Finn Prime Video-appen på telefonen eller nettbrettet, og åpne det.

 2. Du kan bli bedt om å logge på med Amazon-kontoen din hvis du ikke allerede er det. Logg inn nå.

 3. Du kan velge videoer du vil se fra startskjermen for å begynne å se øyeblikkelig eller bla til Inkludert med Prime for å se videoer som er inkludert i medlemskapet ditt. Du kan også slå på Gratis for meg alternativet øverst til høyre for å filtrere ut videoer som krever en ekstra kostnad.

  Du kan også søke etter, leie eller kjøpe mange andre titler som ikke er inkludert i Prime-medlemskapet ditt.

 4. Trykk på filmen eller TV-serien du vil se, og trykk deretter på den blå Spille ikonet for å umiddelbart begynne å streame videoen på enheten.


Hvordan se Prime Video offline

Hvis du reiser og ikke har tilgang til en dataforbindelse, kan du laste ned nesten hvilken som helst video som følger med Prime for å se offline. Slik gjør du det:

Nedlastingsalternativet er bare tilgjengelig for betalende Prime-medlemmer. Det er ikke tilgjengelig for Amazon Household-medlemmer med delte Prime-fordeler.

 1. Finn videoen du vil laste ned.

  Dette må være en video som følger med Amazon Prime-medlemskapet ditt, ikke en leie.

 2. Trykk på ikonet for videoen.

 3. Plukke ut Last ned

 4. Velg nedlastningskvalitet, hvis du blir bedt om det. Jo høyere kvalitet, jo mer lagringsplass krever det på telefonen eller nettbrettet. Velg deretter Start nedlasting.

 5. Når du er klar til å se, åpner du Prime Video-app og gå til Mine ting > Nedlastinger.

 6. Enten velg Spille på videoikonet eller velg 3 vertikale prikker og velg Spill nedlasting.


Hvordan se Prime Video på TV-en din ved hjelp av Android-appen

Du har to hovedalternativer for å se Prime Video direkte på TV-en din:

 • Bruk Prime Video-appen til å kontrollere en Fire TV-enhet: Hvis du registrerte en Fire TV-enhet på Amazon-kontoen din, trykker du på Se på Fire TV Når du har valgt en video, må du slå på TV-en til riktig inngang og se.
 • Koble telefonen eller nettbrettet til TV-en: Se Slik kobler du Android-smarttelefonen / nettbrettet til TV-en for å lære hvordan du gjør dette riktig.

Du kan streame opptil tre forskjellige Amazon Prime-videoer samtidig på forskjellige Android-enheter ved hjelp av samme konto. Du kan imidlertid bare streame den samme tittelen på en enhet om gangen.

Legg igjen en kommentar