Hvordan lage en Gmail-konto

Det er enkelt å opprette en gratis e-postkonto for Gmail, enten du vil ha en ny e-postadresse med et annet brukernavn eller mer lagringsplass for meldingene dine.

En Gmail-konto tilbyr disse og et robust spamfilter. Du kan bruke den til å få tilgang til dine eksisterende e-postkontoer og tjene på Gmail ved å eliminere søppel. Du kan også bruke den til å arkivere gammel post eller som en sikkerhetskopi.

Disse instruksjonene gjelder nettlesere i ethvert operativsystem.


Hvordan lage en Gmail-konto

1: 07

Å sette opp en gratis Gmail-konto er en rask, enkel prosess som tar liten tid å fullføre. Nedenfor finner du trinnvise instruksjoner du trenger for å opprette en konto og begynne å bruke Gmail på kort tid.

  1. Gå til Opprett Google-kontoen din for Gmail.

    Web

  2. Skriv inn for- og etternavn.

    Web

  3. Skriv inn ønsket brukernavn.

    Gmail-e-postadressen din vil være brukernavnet ditt etterfulgt av "@gmail.com." Hvis Gmail-brukernavnet ditt for eksempel er "eksempel", er Gmail-adressen din "[email protected]."

    Web

  4. Skriv inn et e-post passord som er vanskelig å gjette.

    For forbedret sikkerhet bør du senere aktivere tofaktorautentisering for Gmail-kontoen din.

  5. Trykk på Neste.

  6. Eventuelt kan du angi mobilen din telefonnummer og/eller en alternativ e-postadresse for konto verifisering og autorisasjon. Google bruker denne informasjonen for å tillate deg å gjenopprette et mistet passord.

  7. Angi bursdag og kjønn (Alle felt må fylles ut).

  8. Trykk på neste.

    Web

  9. Du blir bedt om å bekrefte telefonnummeret eller alternativ e-post. Klikk Sende eller hopp over dette ved å klikke Ikke nå.

  10. Les og Personvern og vilkår, og velg deretter jeg godtar å fortsette.

    Web

    Hvis du ikke godtar personvernet og vilkårene, vil du ikke kunne fortsette å opprette en Gmail-konto.

  11. Du blir sendt til Min konto-siden for e-postadressen du nettopp opprettet. Derfra kan du logge på kontoen din, administrere din personlige informasjon og angi konto innstillingene dine.

Få tilgang til Gmail-kontoen og den andre eksisterende e-postadressen din

Du kan få tilgang til Gmail på nettet, og du kan også konfigurere det i stasjonære og mobile e-postprogrammer. Det er Gmail-apper for Windows 10, iOS og Android mobile enheter. Bare last ned appen som er kompatibel med enheten din, og logg deg på. Gmail lar deg få tilgang til dine andre eksisterende POP-e-postkontoer, både for sending og mottak av e-post.

En kommentar om “Hvordan lage en Gmail-konto”

  1. Som midlertidig medlem av en komite de neste tre månedene, skal jeg inn på deres gmail. Hvordan går jeg fram?

    Svar

Legg igjen en kommentar