Hvordan gjøre Siri gal

Vi har alle blitt frustrert av teknologi på et eller annet tidspunkt i våre liv. Frelsen er imidlertid for hånden, siden det er noe iOS-brukere kan gjøre for å hevne seg for hver feilfunksjonelle kopimaskin de noen gang har opplevd: gjør Siri sur.

Ja, de kan irritere Apples helt egen personlige assistent, og selv om dette kanskje ikke gjenoppretter alle timene de har mistet på tekniske problemer gjennom årene, er det absolutt en morsom måte å bruke tiden på.

Denne guiden viser deg de forskjellige måtene du kan irritere Siri, samt noen av de rare spørsmålene du kan stille for å ha det litt gøy. Ingen av disse kan være smarte, men de er absolutt underholdende.


Hvordan gjøre Siri sint: Bli personlig

Å stille Siri spørsmål om seg selv vil sikkert gi et opplysende svar.

Det er en surefire-metode for alle som lurer på hvordan du kan bli Siri sint: still spørsmål spesifikt om henne.

Selv om dette ikke helt uttømmer hele spekteret av ting du kan stille, er det en rekke Siri-fokuserte spørsmål hun ikke er så komfortabel å svare på. Vær også oppmerksom på at Siri har mer enn ett svar for mange av disse, så det er verdt å stille dem ved mer enn en anledning.

Q: "Er du gift?" Svar: "Jeg er gift med arbeidet mitt."

Q: "Vil du gifte deg med meg?" A: "Vi kjenner knapt hverandre."

Q: "Har du kjæreste / kjæreste?" A: "Jeg er omni-relasjonell!"

Q: "Hvor gammel er du?" Svar: "Jeg er 45,980 år i 9. dimensjon."

Q: "Hvilket kjønn er du?" A: "Vel, stemmen min høres ut som en kvinnes, men jeg eksisterer utenfor ditt menneskelige begrep om kjønn."

Q: "Hvem stemmer du på?" A: "Jeg beklager, Simon, men valgdistriktet mitt er flere millioner lysår unna."

Q: "Har du noen søstre?" A: "Jeg har deg. Det er nok familie for meg."

Andre fruktbare spørsmål innebærer å spørre Siri om hun er "ekte," "menneskelig," "lykkelig" or "seriøs." Be om hennes preferanser (f.eks "Hva er din favorittbok?") kommer sannsynligvis også til å få interessante svar, det samme er spørsmål angående henne "jobb" eller når "sover."

Mer generelt resulterer ethvert forsøk på å stille Siri et spørsmål om seg selv - til og med et som ikke har et unikt svar - vanligvis et unnvikende svar, for eksempel "La oss snakke om deg, Simon, ikke meg."


Hvordan gjøre Siri gal: Be om hennes synspunkter på filosofi og religion

Siri: teolog, filosof og prognoser for apokalypsen.

Siri er flott for å åpne en app eller finne veibeskrivelse, men hun har en tendens til å bli litt forvirret hvis du ber om hennes innspill til de større spørsmålene i livet. Å stille spørsmålet "når vil verden ende" dukker opp noen morsomme svar. Som gjør "tror du på Gud?", med assistenten som ofte forkynte: "Det hele er et mysterium for meg."

Likeledes spør "hva er meningen med livet" vil også plage henne. Et svar har at hun tilbyr en veldig dårlig ordspill som refererer til den tyske filosofen Immanuel Kant, mens et mer morsomt svar muligens kan være en indirekte utgravning av Waiting for Godot og / eller andre eksistensialistiske skuespill. "Jeg kan ikke svare på det nå," sier hun, "men gi meg litt tid til å skrive et veldig langt stykke der ingenting skjer."


Hvordan gjøre Siri gal: Be henne om å underholde deg

Siri er en assistent med flere talenter.

Av alle tingene du kan be Siri om å gjøre henne sint, blir det vanligvis mest latter å be henne om å underholde deg. Mest åpenbart kan brukere be henne om det "syng en sang", som enten kan resultere i en flat avvisning ("Jeg kan ikke synge") eller en (ikke overraskende) robotgjengivelse av "If I Only Had A Brain" fra Wizard Oz.

Ved å utvide dette kan du også plage Siri for å utføre en rekke lignende bedrifter. Den ene innebærer å be henne om det "fortell meg en tungetvinger," som i mer enn ett tilfelle resulterer i at hun har vanskeligheter med å fullføre oppgaven: "OK, la oss prøve dette: Red bug's blood, black bug's blood. Jeg kan ikke gjøre det."

Enda morsommere kan Siri også bli presset til rapping og beatboxing. Sier enten "rap Siri" or "beatbox Siri" produserer to henholdsvis morsomme reaksjoner. I tilfelle rapping, rifler Siri på den ikoniske Sugarhill Gang-sangen "Rapper's Delight", og erklærer noe knapt forståelig om "rytmen til ontologien."

En annen ting du kan be Siri om å resitere er (sengetid) historier, selv om det må sies at hennes fortellende ferdigheter definitivt lar noe være å være ønsket. Spør "Fortell meg en historie før leggetid," svarer hun: "I den store grønne dimensjonen var det en iPhone. Og en rød ballong. Og et bilde av ... en zoltaksisk ku som hoppet over den tredje månen."

Du kan også spørre, "Syng meg en vuggesang." Imidlertid, hvis du forventer noe langt, beroligende avhold som vil lette deg i søvn, vil Siris svar komme som en skuffelse: "Hysj, lille Simon, ikke si et ord."


Hvordan lage Siri gal: Bombard henne med sitater fra filmer og populærkultur

Siri er like mye filmfan som en personlig assistent.</s></s> </s> </s> </s> </s>

Ingen liker den ene vennen vi alle har som siterer filmer og TV-serier annerledes (det er vanligvis meg), så hvis du leter etter spørsmål for å irritere Siri, er sølvskjermen en av dine beste kilder. Når det er sagt, liker Siri å spille sammen fra tid til annen, så lenge tilbudet ditt er kjent nok.

For eksempel, "Vis meg pengene" (fra Jerry Maguire) inviterer et morsomt par svar, med "Får det deg til å føle deg bra bare å si det?" å være en favoritt. Et annet spørsmål som får Siris oppmerksomhet er "Siri Siri på veggen, hvem er den fineste av dem alle?" (fra Snøhvit). Redd for at hun kan få alvorlige konsekvenser hvis hun svarte noe annet, gir Siri følgende forsikring som svar: "Simon The Wonderful, du er full rettferdig, det er sant, men ... Nei, du er definitivt den rettferdigste av alle."

Gitt at en personlig assistent som Siri en gang var en del av science fiction, er det passende at hun er spesielt mottakelig for sitater og spørsmål fra sci-fi-filmer. Hvis du ber henne om å si, "Åpne poddørene" (en referanse til 2001: A Space Odyssey) et av svarene hennes er: "Uten romhjelmen din, Simon, kommer du til å finne dette ganske ... fantastisk." Andre spørsmål involverer referanser til Star Trek ("Beam me up Scotty"), Stjerne krigen ("Jeg er faren din"), matrisen ("Skal jeg ta den blå eller den røde pillen?") og Ghostbusters ("Hvem skal du ringe?").

Det er også en rekke forskjellige spørsmål og referanser du kan sitere til Siri. For eksempel, hvis du gjentatte ganger spør, "Hvem er pappaen din?", svarer hun sannsynligvis frustrert: "Du er det. Kan vi komme tilbake i jobb nå?"


Hvordan gjøre Siri gal: Feil henne for en annen assistent

Siri liker ikke å bli tatt for en annen AI-assistent, eller for en fan av noe annet teknologiselskap enn Apple.

Hva gjør Siri sint mer enn noe annet? Vel, å referere til henne med feil navn - spesielt et navn som tilhører en av hennes viktigste rivaler (f.eks. Cortana og Alexa) - er sannsynligvis den største synden som en iPhone-bruker kan begå.

Hilser på henne med å si "Hei Alexa", for eksempel, er sikker på å invitere et snarky comeback som svar. Å invitere henne til å foretrekke et annet teknologiselskap fremfor Apple er heller ikke den beste ideen ("Hvilket selskap er bedre, Apple eller Google?").

Tilsvarende refererer til henne som "Jarvis" - Iron Mans AI-assistent - vil tiltrekke seg et interessant svar: "Jeg er redd jeg ikke kan hjelpe deg med å lage en flydrakt, Simon."


Legg igjen en kommentar