Hvordan fjerne vannmerker i Word

Vannmerker i Word markerer sider i dokumentet, beskytter innholdet og identifiserer status eller sikkerhetsbehov for prosjektet. Å fjerne dem når de har fullført formålet er like enkelt som å legge dem til i utgangspunktet.

Disse instruksjonene gjelder Word 2019, 2016, 2010, 2007, Word for Mac, Word for Microsoft 365 og Word Online.


Hvordan fjerne et vannmerke i Word for Windows eller Word Online

Under utforming kategorien, velg vannmerke, helt til høyre på skjermen. Plukke ut Fjern vannmerke.

I Word 2010 og Word 2007 finnes vannmerke under Sideoppsett oppsett~~POS=HEADCOMP kategorien, og i Side bakgrunn gruppen.

Microsoft Word 2016 gjør det mulig å legge til eller fjerne vannmerker under Design-fanen.</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Hvis vannmerket ditt fremdeles er der, er det mulig at Word forankret vannmerket ditt i topptekstområdet hvis det er knyttet til en bestemt seksjon. Dobbeltklikk på toppteksten, velg vannmerket, og trykk deretter på Delete.

Hvis dokumentet inneholder seksjoner som ikke er koblet sammen, må disse trinnene gjentas for å fjerne vannmerket fra hver uavhengige seksjon.


Hvordan fjerne et vannmerke i Word for Mac

Klikk på utforming kategorien. I gruppen Sidebakgrunn, klikk vannmerke for å vise Sett inn vannmerkeboksen. Plukke ut Ingen vannmerke.

Klikk på i Word for Mac 2011 Sideoppsett oppsett~~POS=HEADCOMP Kategorien, velg Side bakgrunn gruppe, og klikk deretter vannmerke.

Alternativet Ingen vannmerke i Word for Mac fjerner et vannmerke fra dokumentet.</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Hvis vannmerket fortsatt er der, kan det være forankret i toppteksten i et bestemt avsnitt. Løsningen er den samme som Windows-versjonen av Word: Dobbeltklikk på topptekstområdet for å åpne det, klikk på vannmerket og deretter Delete.

Hvis dokumentet inneholder flere seksjoner og seksjonsskift som ikke er koblet og inneholder vannmerker, må du fjerne vannmerket fra hver seksjon individuelt ved å gjenta trinnene ovenfor.


Legg igjen en kommentar