Hvordan endre ringetone på Android-telefonen din

Når det gjelder å gjøre telefonen din til din egen, er bruk av tilpassede ringetoner et must. Enten du velger en ringetone for alle innkommende samtaler eller angir en spesifikk ringetone for hver innringer, har Android-operativsystemet all den kraften og fleksibiliteten du trenger. Vi viser deg hvordan du gjør det.

Instruksjonene nedenfor gjelder uansett hvem som har laget Android-telefonen din: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, etc. I noen modeller, for eksempel Samsung Galaxy Note 8, er det ingen Okay knappen for å trykke. Bare trykk på Hjem skjermknappen og gå om dagen.


Hvordan sette standard ringetoner

Avhengig av hvilken Android-telefonmodell du har, kan du velge mellom flere ringetoner. Slik finner og blar du gjennom dem:

 1. Åpne telefonens innstillinger app.

 2. Trykk på Lyd.

 3. Lydinnstillingene inneholder alle mulige alternativer for å justere de forskjellige volumnivåene og tonene på enheten. Disse varierer litt avhengig av enheten din og versjonen av Android som den kjører, men de bør alle være ganske like. Finn telefon Ringtone og velg det.

  Avhengig av hvilken versjon av Android du bruker, kan alternativet Telefonringetone være under Avansert seksjon. Trykk i så fall på nedpilen for å åpne den.

 4. Herfra ser du en liste over ringetoner eller en liste over ringetonekategorier som er tilgjengelige på enheten din. Du kan trykke på en ringetone en gang for å høre hvordan det høres ut. Når du finner en du vil bruke som standard ringetone, trykker du på OK or Spar for å lagre valget.


Hvordan sette standard ringetoner på Samsung-telefoner

Hvis du eier en Samsung-enhet, er prosessen for å stille inn en ringetone litt annerledes. Slik gjør du det:

 1. Start Innstillinger-appen, og trykk deretter på Lyder og vibrasjon.

 2. finne Ringtone i listen og trykk på den.

 3. Velg ringetonen du vil stille til telefonen.

 4. Til slutt trykker du på bakpilen nederst på skjermen for å stille inn din nye ringetone. Du kan trykke på Hjem-knappen for å avvise innstillinger app.


Hvordan laste ned nye ringetoner fra datamaskinen

Den enkleste og minst kostbare måten å få nye ringetoner på er å overføre dem fra datamaskinen din. De fleste Android-enheter kan bruke vanlige musikkfiler som ringetoner.

Mens mange enheter godtar andre formater, er det generelt en god ide å holde seg til MP3 og OGG.

 1. Koble Android-enheten til datamaskinen din via en USB-kabel. Vanligvis kan du bruke kabelen som er en del av laderen.

 2. Sveip ned fra toppen av skjermen på Android-enheten din for å se varslene dine. Du bør se et systemvarsel om at enheten din er koblet til via USB for lading. Trykk på varselet.

 3. En ny dialogboks åpnes og lar deg velge hva USB skal brukes til. Velge filoverføring. Datamaskinen din kan automatisk åpne et vindu som viser telefonens lagring. Hvis det gjør det, hopper du til trinn 6.

 4. Hvis datamaskinen din ikke navigerer automatisk til telefonens lagring, åpner du den Windows Explorer eller hvilken filleser som er tilgjengelig på systemet ditt.

 5. Naviger til hvor enheten er montert. Dette er samme sted PCen viser tilkoblede USB-stasjoner. På Windows er det denne PC.

 6. I Android-enhetens interne lagring, finn og åpne Ringetoner mappe.

 7. Kopier musikkfiler du vil bruke som ringetoner til denne mappen. Når du går tilbake til telefonens lydinnstillinger, bør du finne dem oppført blant standard ringetoner for systemet.


Hvor finner du ringetoner online

Hvis telefonens standard ringetoner ikke tilbyr det tilpasningsnivået du ønsker, kan du gå til Google Play og gjøre et raskt søk etter ringetoner. Søkeresultatene inkluderer mange apper - noen betalte og andre gratis. Her er to gratis apper det er verdt å vurdere:

ZEDGE Ringtones & Bakgrunnsbilder

Gjør telefonen din til en samtalerstarter med gratis ringetoner i ZEDGE-appen. Det inkluderer også varslingslyder, appikoner, alarmer og gratis bakgrunnsbilder. Du kan laste ned og bruke en ringetone av høy kvalitet for hvert familiemedlem eller for hver av vennene dine. Kategoriene inkluderer rock, rap og country, pluss klassiske ringetoner og lydeffekter. Tilordne ringetoner til individuelle kontakter fra appen.

RingDroid

Denne appen lar deg bruke opptil 30 sekunder av en sang i mediebiblioteket ditt og lage en ringetone fra den. Det tar litt tid å venne seg til grensesnittet, men når du først har laget noen ringetoner, er prosessen enkel og effektiv.


Legg igjen en kommentar