Hvordan bruke Waze til å spille Spotify

Å ha en navigasjonsapp som Waze er veldig praktisk, det samme er streaming av musikk gjennom Spotify. I stedet for å la de to appene konkurrere mot hverandre om lyddominans, kan du koble Waze- og Spotify-kontoene dine for å ha forenklet (og sikker) Spotify-kontroll i Waze-appen.

 Thomas Barwick / Getty Images


Hvordan sette opp Spotify og Waze-integrasjon

Slik kontrollerer du (trygt) Spotify fra Waze-appen.

  1. Lastet ned og logg inn på Waze og Spotify-appene.

  2. Start Spotify, og velg deretter Hjem i nederste venstre hjørne.

  3. Trykk på utstyr ikonet øverst til høyre for å åpne Spotifys innstillinger.

  4. Plukke ut selskap, slå deretter på Waze Navigasjon.

    Spotify i Waze er designet slik at du bare kan bla gjennom innhold mens bilen din er stille, eller hvis du forteller appen at du er passasjer. Du kan omgå dette ved å gå direkte til Spotify-appen, men det er bedre å holde øye med veien.

  5. Et blått banner vises og ber deg gå til Waze-appen. Hvis du er enig, vil Waze starte og spørre om du vil koble Waze til Spotify-kontoen din. Plukke ut Okay, og det flytende Spotify-ikonet vises på Waze-kartet ditt.


Slik kobler du Waze og Spotify ved hjelp av Waze-appen

Du kan også koble Waze og Spotify fra Waze-appen. Dette er hvordan:

  1. Åpne Waze og velg Forstørrer nederst til venstre, og velg deretter utstyrsikonet øverst til venstre for å åpne innstillingene til Waze.

  2. Rull ned og velg Audio Player.

  3. Her vil du kunne slå lydspillerens flytende kartikon på eller av, bestemme om du vil ha neste sangvarsling, og la forskjellige lydspillere (inkludert Spotify) få tilgang til Waze. Bytt Spotify til On og du skal nå se et flytende Spotify-ikon (grønn prikk) på Waze-kartet ditt.

  4. Plukke ut Spotify for å åpne en forenklet Spotify-meny direkte i Waze, slik at du raskt kan se listen over stasjoner og hoppe over, spole tilbake eller pause den nåværende sangen din.

Legg igjen en kommentar