Hva er Flipboard? Alt om sosiale nyheter-appen

Flipboard er en app for sosiale nyheter som gjør det enkelt å holde deg informert om emnene som betyr mest for deg.

Du kan tenke på Flipboard som et smart magasin. I motsetning til tradisjonelle trykte magasiner, personaliserer Flipboard innholdet ditt basert på dine interesser, og viser deretter relevante artikler i et magasinstil som er lett å samhandle med og behagelig for øyet. I tillegg til artikler vil du se andre typer innhold, inkludert videoer, podcaster, tweets og mer.

Folk kan bruke Flipboard til å lage digitale magasiner som de kan dele med andre brukere. når du leser gjennom innholdet på Flipboard, kan du enkelt legge dem til i et nytt eller eksisterende magasin under profilen din. Med Flipboard kan du også kuratere magasiner basert på din lidenskap, for bestemte kilder, for deling med en gruppe eller for å lage en samling.


Hvordan Flipboard-appen fungerer

Flipboard fungerer ved å la deg bokstavelig talt bla gjennom historier. Den har en unik bevegelsesbasert vippefunksjon som vender siden når du sveiper opp / ned eller venstre / høyre på skjermen, omtrent som å vende siden til et ekte magasin.

Prykhodov / Getty Images

Historier vises i hjemmet ditt med et bilde, en overskrift, kildenavnet og hvor nylig det ble publisert. Alt du trenger å gjøre er å trykke på en historie for å utvide den for å lese den i sin helhet.

Hver historie inneholder også en menyknapp representert av tre prikker i nedre høyre hjørne, slik at du kan samhandle med historien. Hvis du bestemmer deg for å "like" en eller velger å se "Mindre som dette," vil Flipboard kuratere innhold for deg basert på ditt valg. Du kan også vende historien til et magasin eller dele den via sosiale medier.


Hvordan komme i gang med flipboard

Last ned den gratis Flipboard-appen eller registrer deg via en nettleser på Flipboard.com. Flipboard vil spørre hva interessene dine er ved å be deg om å velge noen få emner du vil følge; du kan alltid følge disse og legge til flere senere.

Flipboard vil da fylle hjemmestrømmen din med historier basert på emnene du har valgt. Herfra kan du begynne å bruke appen. Du kan enkelt avinstallere Flipboard hvis det ikke er en kopp te.

Last ned for:

iOS Android


Hvordan bruke flipboard

På Flipboard-mobilappen ser du fem ikoner i hovedmenyen nederst. Slik bruker du dem.

Hjem (husikonet): Dette er hvor du finner alle historiene dine; bla gjennom dem eller trekk ned for å oppdatere.

Følger (rutenettikonet): Her kan du se emnene, profilene og kontoene du følger. Bruk søkefunksjonen øverst for å finne noe eller noen spesifikke.

Søk (forstørrelsesikonet): Dette er stedet å gå for å oppdage flere emner og legge dem til i Flipboard. Trykk på et forslag, og trykk deretter på det røde Følg for å følge den, eller bruk søkefunksjonen øverst for å finne et bestemt emne.

Varsler (talebobleikonet): Aktiviteter som følger, likes og kommentarer til historiene dine og mer vil vises her. Vil du ikke se disse? Du kan deaktivere Flipboard-varsler i noen få trinn.

Profilen din (personikonet): Her får du vise deg frem; legg til et profilbilde, et brukernavn og en kort biografi. I likhet med Instagram vil magasiner du kurerer vises i et rutenett under profilinformasjonen din.

Flipboard fungerer ikke? Her er hva du skal gjøre.


Hvorfor du bør bruke flipboard

Du kan allerede få noen av dine nyheter fra andre steder på nettet, for eksempel ved å følge nyhetskilder på sosiale medier, besøke individuelle nettsteder eller abonnere på blogger. Flipboard tilbyr imidlertid flere fordeler enn disse andre måtene å få din nyhetsreparasjon på.

  • Hold vennenes liv skilt fra nyhetene: Nyhetshistorier som vises på Facebook- eller Twitter-feeden din blir blandet inn i tilfeldige innlegg fra vennene dine og følgende. Selv om Flipboard er en sosial app, handler historier som vises alltid om nyheter og inkluderer ikke vennlige sosiale oppdateringer.
  • Få utseendet og følelsen av en ekte avis eller et magasin: En av de største tingene som tiltrekker folk til Flipboard, er uten tvil dens unike layout og bevegelsesbaserte flippfunksjonalitet.
  • Få nyheter fra anerkjente kilder: Glem å finne nyhetskilder selv fordi Flipboard gjør jobben for deg. Når du følger et emne, ser du de nyeste og mest populære artiklene fra ledende kilder over hele verden.
  • Tilpass nyhetsopplevelsen din: Følg bare emnene du er interessert i, brukerne som kuraterer gode historier og sosiale kontoer du vil integrere i nyhetsopplevelsen din. Flipboard kuraterer også storyboards som består av 5-12 historier om viktige emner.
  • Bli en nyhetskurator selv: Du kan lage smarte magasiner om favorittemnene dine som automatisk oppdateres med nytt innhold.

Web gir ut mange Flipboard-magasiner. Har du et favoritt tech-tema? Følg oss på Flipboard: @lifewiretech


Legg igjen en kommentar