Få tilgang til Gmail-oppgaver i mobil- eller stasjonær nettleser

Google Tasks-lister er tilgjengelige på alle enhetene dine, inkludert datamaskiner og mobile enheter (telefon, nettbrett osv.). På en datamaskin er tilgang via Gmail og på mobile enheter via en app. Det er en påtrengende, enkel måte å spore oppgavelistene dine som også fungerer sammen med Google Kalenderen din.

Eventuelle endringer du gjør i listen, synkroniseres på alle enhetene dine. Oppgaver som du tildeler datoer vises også i Google Kalender.


Bruke Google Tasks på mobile enheter

For å bruke Google Tasks på telefonen eller nettbrettet, last ned den gratis Google Tasks-appen fra Google Play (for Android- og Chrome-enheter) eller fra App Store (for Apple-enheter). Derfra er det ganske enkelt å bruke Google Tasks:

  1. Skriv inn Google-legitimasjonen din for å logge på Google Tasks-appen på mobilenheten din.

  2. Vis listen over eksisterende oppgaver.

  3. For å merke en oppgave som fullført, trykk på sirkelen ved siden av den. Denne oppgaven blir deretter krysset over og flyttet til Terminado.

  4. For å legge til oppgaver, trykk på plusstegnet nederst på skjermen.

  5. Trykk på menyknappen nederst i venstre hjørne av skjermen for å opprette og gi navn til tilleggslister, for å gi nytt navn til eller slette en liste, eller for å slette alle fullførte oppgaver.


Få tilgang til Google Tasks i Gmail på datamaskinen din

Hvis du vil angi eller vise oppgaver på datamaskinen din, kan du gå til Gmail, Kalender eller et åpent dokument i Docs, Sheets eller Slides. Deretter:

  1. Fra ikonene på høyre side av skjermen velger du den med en diagonal linje og prikk (nederste ikon).

  2. Et vindu vil gli ut fra høyre som inneholder listene dine.

  3. Klikk på ikonet ved siden av Legg til en oppgave å lage en meny vises;

  4. Herfra kan du sortere, gi nytt navn og slette listene dine.

Legg igjen en kommentar