Bruk de beste hackene for å jukse på ord med venner

Hvis du er en fan av ordspill, har du sikkert allerede spilt, eller for øyeblikket gjør deg klar til å prøve, Words With Friends.

Det Scrabble-lignende spillet for telefoner og nettbrett er ekstremt populært, men har sitt eget sett med regler og brukbare ord sammenlignet med andre ordbaserte spill. Selv om det ikke alltid er lett å finne, er det flere hacks og cheats for å komme deg på toppen av ordene Words With Friends på kort tid.

Her er de beste, enkleste og mest vinnende måtene å jukse på Words With Friends.


Bruk Finders og Word Builders

Avhengig av hvordan du definerer lovligheten for dette spillet, er dette kanskje en av de minst lovlige måtene å jukse på spillet, men også en av de mest effektive.

Med ordfunnstjenester kan du plugge inn bokstavene du har for øyeblikket og se hvilke ord du kan lage med dem, inkludert antall poeng for hvert ord og andre alternativer. Slik gjør du det:

  1. Velg et ord med venner-juksenettsted. Det er en haug, men noen av dem er veldig iffy; Scrabble Word Finder er et solid valg.

    â € <

  2. Skriv inn bokstavene du har for øyeblikket på Words With Friends-tavlen. Hvis du har en blank flis, bruk et spørsmålstegn.

  3. Noen nettsteder tilbyr avanserte alternativer som er veldig nyttige, som et prefiks eller suffiks. Hvis du vet at du bare kan spille et ord som slutter med en S, skriver du inn S i suffiksfeltet, og du vil bare se ord som slutter med bokstaven.

  4. Plukke ut Finn ord eller en lignende knapp, avhengig av hvilket nettsted du bruker.

  5. Voila, du har nå en liste over ord du nå potensielt kan spille.

Hvis du virkelig vil vinne, er det noen ord med venner juksebrett der ute der du kan gjenskape hele brettet og finne ut hvor og hva du skal spille. Det er litt ekstra innsats, men det kan gjøres.


Hvordan få oppstart på ord med venner

Det er mange måter å jukse på ord med venner som er innebygd rett i appen; for noen spillere gjør dette disse alternativene rettferdig spill siden alle har tilgang til dem. La oss grave i alle de forskjellige alternativene.

Disse oppstartene krever at du bruker den nyeste versjonen av Ord med venner, Kalt Ord med venner 2 i Apple App Store eller Google Play-butikken. Personen du spiller mot må også bruke Words With Friends 2 for at du skal kunne dra nytte av disse.

Ingen av disse fungerer hvis du ikke har noen å bruke. Du kan tjene power-ups ved å fullføre daglige eller sesongmessige utfordringer, eller ved å bytte mynter for pakker med power-ups.

Du kan også utføre kjøp i appen for å kjøpe mynter, slå på og til og med bli kvitt annonser en stund. For å kjøpe flere mynter, trykk bare på Mynter ikonet i øvre høyre hjørne, og du får en rekke alternativer. Alternativt kan du trykke på Flere ikonet nederst til venstre, og trykk deretter på butikk.

Nå som du faktisk vet hvordan du skaffer dem, her er hva de forskjellige power-ups gjør:

Bytt pluss

Visst, du kan bytte fliser i stedet for å spille en sving når som helst, men Swap Plus lar deg bytte fliser uten å kaste bort en sving og gå glipp av å legge til poeng.

  1. Trykk på Bytt Plus-ikon, som ser ut som en lilla flis med et pluss tegn på.

  2. Dra flisene du vil bytte til bytteområdet.

  3. Bekreft utvekslingen.

  4. Du kan nå fortsatt ta en sving med de nye bokstavene dine.

Word Radar

Word Radar kan være det mest nyttige jukset i alle ord med venner, spesielt når det kombineres med de andre, da Word Radar viser deg nøyaktig hvor du kan spille ord.

  1. Trykk på Word Radar ikon; den er grønn med en radarlignende grafikk.

  2. Områdene der du kan spille ord blir uthevet i lysegrønt.

  3. Når du har aktivert Word Radar, gjelder den til du tar din tur, selv om du forlater det aktuelle spillet eller appen.

  4. Du kan slå den av ved å klikke på Word Radar ikonet igjen.

Word Radar er veldig nyttig, men husk at det er tider hvor spillbare områder krysser hverandre. Selv om det kan se ut som om du kan spille alle syv fliser, kan det faktisk være et resultat av at to forskjellige ordspill krysser hverandre.

Etterpåklokskap

Etterpåklokskap kan bli en mer plagsom måte å torturere deg på enn en faktisk juks.

Etter at du har spilt et ord, hvis du har noen etterpåkomster og det er mulig å spille på tavlen som ville ha gitt deg flere poeng, kan du bruke etterpåklokskap for å se hva ordet med høyest poengsum hadde vært.

Etterpåklokskap tar ikke hensyn til om å spille et sterkere ord ville ha tillatt motstanderen din å score et trippelt ordspill eller annen kontekst. Det er gøy å gjøre noen ganger, andre ganger opprørende, men egentlig ikke til slutt det som er nyttig for et juks.

Hvis du vil bruke det, er det bare å se etter det etter at du har spilt et ord. Det er det blå ikonet øverst til venstre med briller.


Bruk Word Strength Meter

Word Strength Meter er mye mer enn bare et lyn eller et rødt utropstegn; det kan være et ekte ord med venner-hack.

Det kan gi deg både en måling av hvor sterkt spillet ditt er, samt gi deg en rask måte å avgjøre om du bygger gyldige ord eller ikke.

Hvis du ser en grønn lyn, har du bygget et gyldig ord, men hvis du trykker på Lyn det vil vise deg hvor sterkt et spill det er sammenlignet med andre muligheter på brettet.

Dette blir ofte savnet av spillerne, og gir deg en sjanse til å måle om du kan oppdage et høyere poengsum eller ikke; igjen tar det ikke hensyn til muligheten for at du åpner muligheter for motstanderen din.

Hvis du får et rødt utropstegn, er det spillet som forteller deg at det ikke er et gyldig spill; men du kan ha begynnelsen på en.

Trykk på utropstegn og du vil se om du har noen gyldige ord i det hele tatt, og potensielt avsløre nye muligheter hvis du er en del av veien dit.


Bruk en ordbok

Det er noen debatt om dette egentlig er juks, men det er vanskelig å slå en rett opp ordbok.

Hvis du bruker en nettbrettversjon av appen, er det en ordbok innebygd rett i. Du kan søke i hvilket som helst ord for å se om det er gyldig i appen. Ellers kan du besøke nettstedet for Websters for å se om du har funnet et uklart ord eller stavet ting riktig.

Det føles kanskje ikke som et juks rett utenfor flaggermusen, men det er et annet verktøy i esken som gir deg den neste seieren.

Legg igjen en kommentar