Ameriwood Home Carson TV Stand Review: En rimelig TV-stativ i konsollstil

Web / Jeremy Laukkonen


Design: Attraktiv moderne stil med både åpen og lukket oppbevaring

Ameriwood Home Carson TV-stativ har en attraktiv moderne design, med ditt valg av trelignende overflater og metallstøtter. Enheten vi testet kom med det de kaller en espresso-trefinish, men den er også tilgjengelig i andre utførelser, som flat svart, en to-tone kirsebær og svart, og en mye lettere Sonoma eikeavslutning.

Ameriwood Home Carson TV-stativ har en attraktiv moderne design, med ditt valg av trelignende overflater og metallstøtter.

Stativet har både åpne hyller og lukket oppbevaring, noe som er en fin touch. Sentrum av enheten er åpen, med en justerbar hylle. Sidene er stengt av skapdører som holder seg lukket ved hjelp av magneter.

Toppen av stativet, som er designet for å støtte et fjernsyn, er skilt fra hoveddelen av stativet med en rekke metallstøtter. Dette skaper et åpent område hvor du kan plassere ekstra hjemmekinoutstyr, spillkonsoller eller hva du vil.


Installasjonsprosess: Enklere med to personer, men gjennomførbar med en

Oppsettprosessen for dette stativet er mer eller mindre i tråd med andre flate pakket møbler som krever kjøpermontering. Bena og støtterørene skrues på plass, og resten av enheten fester sammen ved hjelp av et kam- og låsesystem som vi liker mye mer enn den tradisjonelle metoden med å bare skru skruene inn i sponplaten.

Hele forsamlingen tok mindre enn en time med bare en person. Produsenten anbefaler to, på grunn av størrelsen på noen av komponentene, og det vil definitivt gå raskere sammen med et ekstra sett med hender.

Denne stativet har både åpne hyller og lukket oppbevaring, noe som er en fin touch.

Den vanskeligste delen av konstruksjonen er å installere dørene, da det er litt vanskelig å nå skruene for å feste hengslene. Hvis hengslene ikke fungerer med en gang, er det også litt komplisert og tidkrevende å justere dem. Skapdørene bruker høykvalitets hengsler som er bygget for å holde, og håndtakene er av metall.

Web / Jeremy Laukkonen


Konstruksjon: Massivt sponplate med trekornslaminat

Platene du bruker til å bygge Carson TV-stativet er laget av massivt sponplater, som også omtales som fiberplate med lav tetthet. Dette er ikke et ideelt materiale som begrenser hvor mye vekt stativet trygt kan holde, men det er akkurat det vi forventer å se i et møbel til dette prispunktet. Føttene og støttestolpene er laget av pulverlakkert metall, noe som gir en fin visuell stil.

Kompatibilitet: Fungerer med de fleste TV-apparater på opptil 50 tommer

Ameriwood Home Carson er nesten den perfekte lengden for en 50-tommers TV. Mindre TV-apparater vil også fungere bra, og de fleste 40-tommers TV-er vil sannsynligvis ha nok plass på hver side til å imøtekomme høyttalere. Hvis du setter en større TV på dette stativet, vil den henge over sidene, så vi anbefaler ikke å bruke noe større enn 55 inches.

Hvis TV-en din veier mer enn 60 pund, kan det være lurt å gå opp til et større TV-stativ. Siden dette stativet er laget av fiberplater med lav tetthet, og Ameriwood anbefaler en maksimal belastning på 60 kg, vil stativet sannsynligvis synke hvis du setter noe tyngre på det.


Brukervennlighet: Utmerket verktøy med både åpne hyller og lukkede skap

Vi fant dette stativet for å gi utmerket brukervennlighet i daglig bruk. Høyden er anstendig, og størrelsen er perfekt for en 50-tommers TV. Den åpne plassen under fjernsynet og hyllene i midten av enheten gir god plass til hjemmekinoutstyr, spillkonsoller og mer. Skapene åpnes og lukkes jevnt hvis hengslene er riktig justert, og de gir en fin skjult lagring for ekstra kabler eller noe annet du vil gjemme bort.

Lagring er utmerket, med en stor plass under fjernsynet for hjemmekinoutstyr, to store åpne hyller i midten og lukkede skap på begge sider for DVDer, ekstra kabler og alt annet du vil ha like ved hånden.

Web / Jeremy Laukkonen

Stabilitet: Bunnsolid på hardt gulv og teppe

Ameriwood Home Carson TV-stativ gir en solid base for TV- og hjemmekinoutstyret ditt. Basen er stor nok til at den er solid på både teppe og hardt gulv som fliser og vinyl, og de seks støttestolpene gir god stabilitet i alle retninger.

Kabeladministrasjon og lagring: Inkluderer anstendig kabeladministrasjon og lukket lagring

Dette stativet har ingen avanserte kabeladministrasjonsfunksjoner, men det har store spor på baksiden som gjør det enkelt å føre kabler gjennom. Hvis du vil holde alt så pent som mulig, vil en enkel løsning være å binde TV-strømledningen og inngangskablene til midtstøtten, og skjule dem fra utsikten.

Lagring er utmerket, med en stor plass under fjernsynet for hjemmekinoutstyr, to store åpne hyller i midten og lukkede skap på begge sider for DVDer, ekstra kabler og alt annet du vil ha like ved hånden.

Pris: Konkurransedyktige priser for hva du får

Ameriwood Home Carson TV-stativ er vanligvis priset rundt $ 90, og det representerer en solid avtale til den prisen. Konkurrenter som Convenience Concepts Designs2GO TV-stativ er også priset på samme måte, mens alt som er i stand til å støtte større TV-er, vanligvis selger for mye mer. Du kan finne billigere alternativer for mindre størrelser, men hvis du trenger et stativ som er i stand til å støtte en 60-pund, 50-tommers TV, er Ameriwood Home Carson en god avtale.

Konkurranse: Du må betale mer hvis du vil ha noe bedre

Convenience Concepts Designs2GO TV-stativ som er nevnt i forrige avsnitt, er Carson nærmeste konkurrent. De er begge designet for TV-apparater opp til 50 inches i størrelse, og de er vanligvis tilgjengelige til lignende prispunkter. Ameriwood-stativet er generelt sett det bedre alternativet, da det bruker treskapsdører, mens Convenience Concepts bruker plastdører.

Sammenlignet med en konkurrent som Devaise 3-i-1 TV-stativ, kommer Ameriwood-enheten også på toppen der. Disse stativene har også et lignende prispunkt, men Ameriwood-stativet er solidere, og har både lukket og åpen lagring, mens Devaise-enheten er helt åpen.

Andre konkurrenter, som Walker Edison TV-stativ, tilbyr mer holdbar fiberplankonstruksjon med middels tetthet, men de pleier å være dyrere. Walker Edison er vanligvis priset rundt $ 150.

Devaise 3-i-1 TV Stand Review Endelig dom

Dette er et flott stativ hvis TV-en ikke er for stor

Ameriwood Carson TV-stativ er et anstendig alternativ hvis du har en TV som ikke er større enn 50-tommer og ikke veier mer enn 60 pund. Det er et av de beste alternativene du finner til denne prisen, så det er et godt valg hvis du er en fan av denne typen design av metall og tre.

Specs

  • Produktnavn Ameriwood Home Carson TV-stativ

  • Produktmerke Ameriwood

  • UPC 029986119513

  • Pris $ 93.32

  • Vekt 60 lbs.

  • Produktmål 47.2 x 20.5 x 15.75 tommer

  • Materiale Laminatfiberplate og metall

  • TV-størrelsesbegrensning 50 ”

  • TV-vektgrense 60 kg.

  • Garanti Ett år


Legg igjen en kommentar