Amazon Prime-medlemmer har fordeler med gratis videostreaming

Amazon Prime-medlemskap gir mange fordeler, hvorav den ene er tilgang til gratis streaming av mange TV-programmer og filmer via Amazon Prime Video-tjenesten.  


Hva er Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video, tidligere kalt "Amazon On Demand" eller "Amazon Instant Video", er en TV- og filmstreaming- og nedlastingstjeneste. Den er tilgjengelig på hvilken som helst enhet ved hjelp av Amazon Prime Video-appen (appen kan være forhåndsinstallert eller kan legges til via enhetens appbutikk). Kompatible enheter inkluderer Roku, Amazon Fire TV, Echo Show, Apple TV, Chromecast, PC-er, iOS- og Android-smarttelefoner, utvalgte spillkonsoller og de fleste smarte TV-er.

Hvis du har en Amazon Prime-konto, kan du åpne Prime Video-appen på hvilken som helst enhet den er installert på og se på TV-serier og filmer.


Gratis visning med Amazon Prime-medlemskap

Hvis du trykker eller klikker på "Inkludert med Prime" -ikonet på Prime Video-hjemmesiden, vil den vise alle TV-seriene og videoene i flere kategorier du kan se uten ekstra kostnad.

Med et Amazon Prime-medlemskap kan over 5,000 av titlene som vanligvis er tilgjengelig for utleie strømmes umiddelbart gratis til en kompatibel enhet som har Amazon Prime Video-appen installert. Selv om gratis streaming-privilegier inkluderer alle originale TV-serier og filmer fra Amazon, er ikke andre TV-serier og filmer de nyeste.

Bare bla gjennom utvalget, velg en film eller et show, og begynn å se.

Noen titler som er tilgjengelig for gratis streaming med en Prime-konto inkluderer (Originals) The Marvelous Mrs. Maisel, The Tick, Man in the High Castle, Bosch, Hanna, Jack Ryan, The Boys, (Movies) A ​​Quiet Place, Snowden, The Big Sick, og Logan Lucky.

Det er også et ekstra stort utvalg av TV-serier og videoer du kan leie eller kjøpe. Kjøpte filmer og TV-serier kan streames, og noen kan også lastes ned og lagres for senere visning offline. Leie- og innkjøpsprisene varierer.

Kompatible enheter for nedlasting inkluderer:

  • Branntabletter (unntatt Kindle Fire 1. generasjon).
  • Branntelefon (ikke lenger tilgjengelig)
  • Android-telefoner og nettbrett.
  • iOS-enheter.

Her er trinnene for å laste ned Prime Video-titler på en kompatibel enhet:

  1. Forsikre deg om at enheten er koblet til en Wi-Fi eller trådløst nettverk.

  2. Finn Prime Video-showet eller filmtittelen du vil laste ned.

  3. Trykk på Last ned eller se på FireTV offline or pil ned ber om det. Eksemplet som vises er via Prime Video-smarttelefonappen.

Du kan også organisere favorittprogrammene og filmene dine og lagre dem i et online bibliotek.


Tredjepartsapper du må betale for

I tillegg til Amazon Prime Video-sentrert innhold, er det også et utvalg av tredjepartsapper tilgjengelig, for eksempel streamingversjoner av HBO, Starz, Cinemax, Showtime, CBS All Access, NickHits, Shudder, Sundance Now og mer som tilbyr enda mer innhold. For å få tilgang til innholdet på tredjeparts abonnementsapper må du registrere deg og betale eventuelle ekstra gebyrer separat. Noen av appene kan gi en gratis prøveperiode på 7 dager (eller lenger).


Stream gratis musikk også

I tillegg til å få tilgang til mange gratis TV-serier og filmer på Amazon Prime Video, er det en annen fordel med Amazon Prime at du får tilgang til omtrent 5 millioner gratis sanger på Amazon Music. Hvis du vil ha mer, får Amazon Prime-medlemmer 20% rabatt for full tilgang til 20 millioner sanger på Amazon Music Unlimited. 

Amazon Music Unlimited-valg kan spilles på alle Echo-smarte høyttalerenheter med avspillingskontroll levert av Alexa-talekommandoer.


Hva er Amazon Prime?

For å få med deg all visning og musikklytting, må du registrere deg for et Amazon Prime-medlemskap.

Den største fordelen med $ 119.00 årlig (eller $ 12.99 per måned) Amazon Prime-medlemskap er gratis to-dagers frakt for kvalifiserte produkter som selges på Amazon og de som lever i gjeldende postnummer. Amazon Prime tilbyr gratis to-dagers frakt for produktkjøp som er merket for Prime-forsendelse, selv om de utgjør mindre enn $ 25. Uten Prime-medlemskapet kan kundene få gratis standardfrakt for kjøp over $ 25. 

Amazon Prime-medlemskapet kan deles med andre familiemedlemmer i husstanden din.

Andre Amazon Prime Shipping-fordeler inkluderer:

  • Gratis levering på utgivelsesdato: Forhåndsbestill et nytt produkt og få det levert på den offisielle utgivelsesdatoen. 
  • Prime nå: Gratis levering innen to timer eller mindre, eller spesifikk leveringstid på utvalgte steder. 
  • Amazon Locker og Hub Storage: Hvis du ikke vil ta imot Amazon-varer hjemme, kan du få dem sendt til et offisielt Amazon-lagringssted utenfor stedet der du kan hente dem.

I tillegg til gratis og rabattert frakt, og tilgang til Prime Video og musikk, er det også flere fordeler med Amazon Prime-medlemskap å vurdere.

Det er også en Prime Student Membership plan tilgjengelig.

Amazon Prime Student er et program laget for studenter. For å starte får Prime Student-medlemmer en seks måneders prøveperiode som inkluderer:

  • Gratis to-dagers frakt
  • Ubegrenset streaming av Prime-filmer og TV-serier
  • Ubegrenset lagring med Amazon Photos
  • 20% avslag på forhåndsbestilling og nye utgivelser,
  • andre tilbud.

Etter at den seks måneders prøveperioden er avsluttet, kan Amazon Prime Student-medlemmer motta 50% avslag på Amazon Prime ($ 59.00 per år eller $ 6.49 per måned), som inkluderer tilgang til resten av Prime-fordelene.

Hvis du liker å handle på Amazon og er interessert i fordelen med gratis rask levering, kan det hende at gratis streamingvideoer og musikk er det ekstra incitamentet du trenger for å prøve Amazon Prime-tjenesten.

Andre streamingalternativer

Mens Amazon Prime tilbyr ubegrenset streaming av utvalgte filmer og TV-serier, er Netflix, Hulu og Disney + andre mulige alternativer. Alle tilbyr originalt innhold i tillegg til et stort bibliotek med filmer og TV-serier. 

Både Amazon Prime Video og Netflix tilbyr et økende antall originale programmeringer og filmer i 4K og HDR. Hulu tilbyr ikke innhold i 4K ennå.


Legg igjen en kommentar