Hva er Pokemon Go Adventure Sync

Adventure Sync er en funksjon i Pokemon Go som lar deg spore trinn og tjene belønninger uten å engang åpne appen. Funksjonen ble lagt til i spillet med oppdateringen versjon 1.93.1 i slutten av 2018 og krever ingen kjøp i appen for å bruke.


Hvordan fungerer Pokemon Go Adventure Sync?

Pokemon Go's Adventure Sync kobles til den innebygde Apple Health på iPhone og Google Fit på Android. Når disse tjenestene er aktivert, gjør de i det vesentlige en mobil enhet til en skritteller som kan spore antall trinn som er tatt og tilbakelagt avstand.

Disse dataene blir deretter synkronisert med Pokemon Go-appen, og den ekstra aktiviteten blir lagt til i spillfilen din.

På grunn av behovet for å spore data i bakgrunnen bruker Adventure Sync mer batteristrøm. Denne ekstra bruken er imidlertid ikke viktig, spesielt på nyere smarttelefonmodeller.


Slik slår du på Adventure Sync i Pokemon Go

Disse instruksjonene er identiske for iOS- og Android-versjonen av Pokemon Go.

  1. Åpne Pokemon Go-appen på smarttelefonen din.

  2. Trykk på rote Ball ikonet.

  3. Pek innstillinger.

  4. Trykk på sirkelen ved siden av Adventure Sync.

    â € <

  5. En bekreftelsesmelding dukker opp. Trykk på Slå den på > OK.

  6. Adventure Sync-funksjonen er nå aktivert i Pokemon Go.

    â € <

Fordeler med å bruke Adventure Sync i Pokemon Go

Pokemon Go oppfordrer brukerne til å bevege seg mer ved å koble en rekke oppgaver og oppdrag i spillet til fysisk aktivitet.

Før tillegg av Adventure Sync-funksjonen tok mange av disse oppgavene lang tid å fullføre, ettersom brukerne måtte ha Pokemon Go-appen åpen på enheten for å spore trinn og plassering. Nå teller appen en hel dags aktivitet så lenge spilleren har smarttelefonen på seg og Adventure Sync aktivert.

Det er ingen grense for hvor mye å gå Adventure Sync kan spore. Hvis du har aktivert funksjonen og går en måned uten å åpne Pokemon Go, når du åpner den igjen, vil alle trinnene dine fra den siste måneden umiddelbart bli importert til spillet ditt.

Her er noen av funksjonene som er enklere med Adventure Sync:

  • Klekker ut Pokemon-egg: Egg i Pokemon Go kan bare klekkes ut ved å gå en bestemt avstand. 5 km egg klekkes etter å ha gått 5 km, 10 km egg klekkes etter å ha gått 10 km, og så videre. Å klekke egg i Pokemon Go er mye raskere med Adventure Sync på grunn av de ekstra trinnene som er registrert.
  • Tjener Pokémon godteri: Å legge til en Pokemon som kompis og gå med den vil tjene deg den Pokemons godteritype som kan brukes til å utvikle den og andre i evolusjonskjeden. Jo mer du går, jo mer godteri tjener du.
  • Gjennomføring av vandringsoppdrag: Noen feltundersøkelser krever at du går en viss distanse med en bestemt Pokémon. Adventure Sync gjør denne typen aktiviteter mye raskere og enklere å fullføre.

Pokemon Go Adventure Sync-belønninger

I tillegg til å gjøre visse oppgaver enklere og raskere å fullføre, belønner Adventure Sync-funksjonen også spillere med en rekke gjenstander klokka 9 hver mandag, basert på hvor mye vandring de har gjort de siste sju dagene.

Pokemon Go ser ut til å gi gjesteavstand basert på trinn tatt i stedet for å registrere en spillers geografiske plassering. Dette betyr at du kan logge flere kilometer på å gå eller løpe på tredemølle, selv om du er på samme sted i løpet av aktiviteten.

Her er belønningene som er låst opp og den nødvendige reiseavstanden for å få dem.

  • 5 km: 20 Poke Balls.
  • 25 km: 20 Poke Balls, 10 Great Balls, 500 Stardust, ett sjeldent godteri og et 5 km egg.
  • 50 km: 20 Poke Balls, 10 Great Balls, fem Ultra Balls, fire Rare Candy, 1,500 Stardust, ett 5 km egg og et 10 km egg.

Legg igjen en kommentar