Programvare : Dassault Systemes : Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer

Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer

Versjon
2017
Plattforms
Lisens Freeware
Kategori Utility

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Støtter SOLIDWORKS og AutoCAD .DWG og .DXF filer
  • Åpner individuelle visninger, og lar deg ordne dem, men du vil
  • Gir dynamiske visningsfunksjoner til 3D-modeller
  • Lar deg lagre eDrawings-filer i STL, TIFF, JPEG og BMP

Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer er et gratis verktøy som brukes til å vise, skrive ut og gjennomgå eDrawings-filer. Desktop-versjonen er tilgjengelig for Windows og OS X, mens den mobile versjonen av eDrawings er tilgjengelig for kjøp for Android og iOS.

eDrawings Viewer støtter AutoCAD .DWG og .DXF filer, sammen med SolidWorks-filer . Etter at du har åpnet filen, kan du åpne individuelle visninger og ordne dem, men du vil, uansett hvordan visningene tidligere var arrangert i den opprinnelige tegningen. Seeren gir dynamiske visningsfunksjoner til 3D-modeller når du automatisk roterer gjennom hver tegningsvisning. Programmet kan også sammenligne samme plassering av en modell i forskjellige visninger ved å identifisere og matche geometri i ulike tegningsvisninger.

Når du ser på designanalyseresultatene som er opprettet av SolidWorks-simulering eller gjennomgangsproduksjon fra SolidWorks Plastics, kan du enkelt dele dem med andre gjennom applikasjonen. Når du er ferdig med å se modiene, kan eDrawings Viewer lagre eDrawings-filer i formatene STL, TIFF, JPEG og BMP for rask prototyping og presentasjon.

eDrawings Viewer er et nyttig verktøy som gir en mange muligheter. Hvis du trenger en gratis løsning for visning, utskrift og gjennomgang av eDrawings og AutoCAD DWG og DXF filer, er Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer et godt valg.

Oppdatert: 7. juni 2017

▶ Primær filutvidelse

.sldasm – SolidWorks Assembly File

▶ Andre filutvidelser brukt Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer 2017

Støttede filtyper
.DXF Drawing Exchange Format File
.EPRT eDrawings File
.EDRW SolidWorks eDrawings File
.EASM eDrawings Assembly File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
.SLDPRT SolidWorks Part File
.SLDDRW SolidWorks Drawing File
Ekstra relaterte filformater