Hoved : Filutvidelser : .eprt Fil

.eprt Filutvidelse

Filtype eDrawings File

Utvikleren Dassault Systemes
Kategori CAD Files
Format Binary

.EPRT alternativnummer

En EPRT-fil er en 2D- eller 3D-tegning opprettet av CAD-programmer som eDrawings og SolidWorks. Den inneholder en 2D eller 3D tegning av en mekanisk design. EPRT-filer ligner .EDRW og .EASM filer og lagres i en mindre filstørrelse, noe som gjør dem enklere å overføre via Internett og skrive ut.

Mer informasjon

Du kan se EPRT-filer med den gratis eDrawings-seeren fra Dassault Systemes. Programmet lar deg vise, skrive ut og gjennomgå CAD-filer. Den er tilgjengelig for Windows, MacOS, Android og IOS.

Du kan også se EPRT-filer med SolidWorks, som er et omfattende designverktøy som integrerer mekanisk CAD, designvalidering, produktdatahåndtering og designkommunikasjon. Den er tilgjengelig i Standard, Professional og Premium-utgaver.

Programmer som åpnes EPRT filer
Windows
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Macintosh
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
iOS
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings

Om EPRT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .eprt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype eDrawings File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.