Hoved : Filutvidelser : .edrw Fil

.edrw Filutvidelse

Filtype SolidWorks eDrawings File

Utvikleren Dassault Systemes
Kategori CAD Files
Format Binary

.EDRW alternativnummer

eDrawings CAD mekanisk designutkast utført av SolidWorks-programvare; kan representere ulike mekaniske konstruksjoner, inkludert verktøy, hylser eller byggematerialer; reduserer prosjektstørrelsen med opptil 95 prosent; Vanligvis brukt til e-postprosjektutkast.

Mer informasjon

eDrawings kan publiseres av ulike andre programmer ved hjelp av SolidWorks eDrawings Publisher plugin. Eksempler er AutoCAD, Inventor, Solid Edge, Pro / ENGINEER CATIA V5, Unigraphics / NX, CoCreate og Google SketchUp. SolidWorks er et omfattende designverktøy som integrerer mekanisk CAD, designvalidering, produktdatahåndtering, og designkommunikasjon. Den er tilgjengelig i Standard, Professional og Premium-utgaver.

Programmer som åpnes EDRW filer
Windows
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Dassault Systemes SolidWorks
Macintosh
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Dassault Systemes SolidWorks

Om EDRW filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .edrw er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SolidWorks eDrawings File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 28.06.2020:
Hilsener! Ja! Jeg visste .edrw sto for e-tegning. Det er veldig nyttig når utvidelser er like åpenbare som denne. Takk for at du skrev mer om det. Jeg er sikker på at andre Computer Assisted Design-narkomaner som meg vil sette pris på denne typen artikkler. Ikke bare forklarer du i detalj alle dens evner, men du verver også fordelene... Les mer