Hjem > H > Hvor Kan Man Sette Inn Kontanter På Konto?

Hvor kan man sette inn kontanter på konto?

DNB, Nordea, Sparebank 1 og Danske Bank, er noen av bankene hvor du kan sette inn penger i deres selvbetjente innskuddsautomater. Banker som kun opererer på nett, for eksempel Storebrand, Gjensidige og Sbanken, tilbyr heller ikke innskuddsautomater til sine kunder.

Les mer

Folk spør også hvilke butikker kan man sette inn penger?

Sett inn penger når du er i matbutikken

Har du kontanter som du skulle ha satt inn i banken? Nå kan du både ta ut og sette inn penger på konto i alle Meny- og Kiwi-butikker, de fleste Spar-butikkene og enkelte Joker-butikker.
Følgelig, kan man sette inn penger på kiwi? Med kontanttjenester i butikk kan du altså gjøre uttak uten varekjøp, samt at det er mulig å sette inn kontanter i din bank via butikken. Beløpsgrensen per transaksjon for uttak er 10.000 kroner og 20.000 kroner for innskudd. Kontanttjenester i butikk: Ta ut opptil 10.000 kroner i butikk, trygt og enkelt.

Så, hvordan få cash inn på konto?

Ett alternativ er så enkelt som å ta med kontantene i en dagligvarebutikk i nærheten av deg, gi dem til personen i kassa og få dem satt inn på kontoen din. Nylig lanserte Vipps og Bank Axept en ny kontanttjeneste i butikk som en erstatning for den utgåtte Post-i-butikk-løsningen. Tilsvarende, kan man vippse på kiwi? I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

Folk spør også kan man sette inn penger på rema 1000?

BankAxept (Vipps) og bankene i Norge har sammen med NorgesGruppen utviklet en tjeneste som gjør at bankene kan tilby sine kunder innskudd og uttak av kontanter i fysiske dagligvarebutikker. Det betyr at du som bankkunde kan du ta ut og sett inn kontanter i en av NorgesGruppens butikker. Dessuten, kan man sette inn penger på post i butikk? Det eneste man ikke lenger kan gjøre i postfilialen, er å ta ut og sette inn penger. Det må man gjøre på butikker som Kiwi, Meny og de fleste Spar- og Jokerbutikker, forklarer Spiten. I dag kan du ta ut penger på butikken mens du handler, gitt at det er nok penger i kassa og du kjøper noe.

Hvor mye er lov å sette penger i banken?

Det er ikke noen fast beløpsgrense for når bankene må rapportere videre innskudd de mottar. Hvis banken har mistanke om hvitvasking eller terrorfinansiering, har de imidlertid en plikt til å oversende opplysninger til Økokrim om forholdene, jf. hvitvaskingsloven § 26. Du kan også spørre kan man betale med vipps på butikken? Du kan betale med Vipps i terminal hvis butikken har en betalingsterminal som er klargjort for dette. Se hvilke terminaler og butikker som er klare.

Følgelig, kan man betale med vipps på butikker?

Med Vipps i kassa betaler kunden enkelt ved å oppgi telefonnummer og godta forespørselen i Vipps. Vipps i kassa er en betalingsløsning som integreres mot kassa til brukerstedet. Varene slås inn som normalt, og kunden oppgir telefonnummeret sitt. På mobilen får kunden et pushvarsel om betaling, som bekreftes i Vipps.

By Louisette Doolam

Hva heter loven som regulerer hvordan vi kan behandle opptakene fra Kameraovervåkningen? :: Hvor mye koster det å veksle penger i banken?
Nyttige lenker