Hjem > H > Hvor Mye Koster Det Å Veksle Penger I Banken?

Hvor mye koster det å veksle penger i banken?

Når du veksler i Forex vil det ikke komme andre kostnader i tillegg. Når du veksler i DNB vil det kunne koste deg et ekstra gebyr på 20 til 30 kroner. Tar du ut 2000 kroner, og gebyret er 20 kroner, er dette et uttaksgebyr på 1 prosent.

Les mer

Hvor mye er det greit å sette inn i banken?

Det er ikke noen fast beløpsgrense for når bankene må rapportere videre innskudd de mottar. Hvis banken har mistanke om hvitvasking eller terrorfinansiering, har de imidlertid en plikt til å oversende opplysninger til Økokrim om forholdene, jf. hvitvaskingsloven § 26. Og et annet spørsmål, kan man betale med vipps på butikken? Du kan betale med Vipps i terminal hvis butikken har en betalingsterminal som er klargjort for dette. Se hvilke terminaler og butikker som er klare.

Hvilken butikk tar Vipps?

Vipps er lansert i alle REMA 1000 sine butikker - lær hvordan du bruker mobilbetaling her. Det skal være enkelt å betale for varene dine, selv om du har glemt lommeboka hjemme. Derfor har Vipps og REMA 1000 inngått et samarbeid og lansert mobilbetaling i alle våre butikker. Kan man betale med Vipps på butikker? Snart kan du vippse «overalt».

I kassa bruker man mobilens kamera (via Vipps-appen) for å skanne en QR-kode på betalingsterminalen, mens man med Coop Pay har en QR-kode på mobilen. – Avtalen er et viktig løft for mobilbetalinger i butikkene.

Du kan også spørre kan man gjøre innskudd med mynter i kib?

Bankene skal betale en ekspedisjonsavgift til Norges Bank ved følgende transaksjoner: Innskudd av resirkulerbare (gode) sedler i standard enheter. Innskudd av mynter i rull. Og et annet spørsmål, hvor kan man veksle inn mynter? Norges Bank veksler IKKE gyldige sedler eller mynter. Norges Bank veksler inn til pålydende verdi. Enkelte utgåtte sedler og mynter kan ha samleverdi som overgår pålydende verdi. Ta kontakt med mynthandlere dersom du har spørsmål om dette.

Hvor mye kan man sette inn på innskuddsautomat?

Hvor mye penger kan jeg sette inn? Maksimalt innskudd er 20.000 kroner (10.000 kroner for uttak) pr. dag. Man kan også spørre er coop en del av norgesgruppen? NorgesGruppen, som er størst, har kjedekonseptene: Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Nærbutikken og Jacob's (to matbutikker på Holtet og Majorstuen i Oslo som ligner på Meny). Også Bunnpris er tilknyttet Norgesgruppens distribusjonskanal. Coop har kjedene: Obs, Extra, Coop Mega, Coop Prix, Coop Marked og Matkroken.

Er Rema med i NorgesGruppen?

Norgesgruppen er Norges største dagligvarekjede, og eier butikkene Kiwi, Meny, Joker og Spar. Sammen med Coop, Rema, Bunnpris og Kolonial.no utgjør de norsk dagligvare.

By Kendrick

Hvor kan man sette inn kontanter på konto? :: Hvor kan jeg sette inn penger på konto?
Nyttige lenker