Hjem > H > Hvor Kan Jeg Sette Inn Penger På Konto?

Hvor kan jeg sette inn penger på konto?

Mer enn 90 banker tilbyr nå tjenesten. Du kan ta ut og sette inn kontanter i NorgesGruppens butikker over hele landet: alle butikkene i Meny og Kiwi, nesten alle Spar og noen av Joker-butikkene. Vi regner med at det blir flere butikker med tjenesten vår etter hvert!

Les mer

Deretter, kan jeg sette inn penger på kiwi?

Med kontanttjenester i butikk kan du altså gjøre uttak uten varekjøp, samt at det er mulig å sette inn kontanter i din bank via butikken. Beløpsgrensen per transaksjon for uttak er 10.000 kroner og 20.000 kroner for innskudd. Kontanttjenester i butikk: Ta ut opptil 10.000 kroner i butikk, trygt og enkelt. Man kan også spørre hvordan sette inn penger i butikk? Hvordan fungerer det?

  1. Se etter skilt med Kontanttjenester i butikk. Si fra at du ønsker å sette inn penger eller ta ut penger.
  2. Tæpp eller sett inn BankAxept-kortet ditt i betalingsterminalen og tast PIN-koden din.
  3. Sjekk at beløpet du setter inn eller tar ut stemmer. Da er kontantene i boks!

Kan man sette inn penger på andres konto?

Privatpersoner. Skal du som privatperson sette inn penger på kontoen til barna eller andre, må du først sette inn pengene på dine egen konto og deretter overføre fra nett- eller mobilbank. Du kan også spørre oss om hjelp til å sette inn penger i innskuddsautomaten. Kan man betale med Vipps på Kiwi? I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

Tilsvarende, hvem har bank i butikk?

Tjenestene er tilgjengelig i alle KIWI- og MENY-butikker, Jacobs, de fleste SPAR-butikker og enkelte butikker i kjedene Joker og Nærbutikken. Dette tilsvarer en dekningsgrad på cirka 98 prosent av Norges befolkning. De aller fleste bankene er med på samarbeidet. Du kan også spørre kan man sette inn penger i minibank? Dersom du skal tømme sparebøssen, kan du få åpnet bøssen i et av kontorene våre, og sette inn ved hjelp av innskuddsautomaten. Det går også an å sette inn penger i nærbutikken. Det koster ikke noe å ta ut penger i minibanken med bankkortet dersom du er med i vårt studentprogram, har ungdomskort eller lommepengekort.

Hvilke butikker er med i NorgesGruppen?

NorgesGruppen er et landsdekkende handelshus med kjedekonsepter som KIWI, MENY, Joker, SPAR, Mix, Jafs, Deli de Luca med flere, i tillegg til det nasjonale grossistselskapet ASKO. Og et annet spørsmål, hvor kan man kjøpe valuta? Du kan kjøpe valuta og veksle tilbake valuta i utvalgte automater i hele landet og ved flyplasser. Skal du til utlandet er det lurt å ha med en liten reisekasse i den lokale valutaen.

Kan man betale med Vipps på Meny?

Kan betale med Vipps

- Vi har også fått ordnet det slik at vi kan fjerne OK-kravet på mindre betalinger, som vi er veldig fornøyde med. Nå skal vi bare få på plass det tekniske i alle butikkene våre, så om ikke lenge slipper kundene våre også det ekstra tastetrykket, sier Calle Hägg, PR- kommunikasjonssjef i Rema 1000.

By Woodcock

Hvor mye koster det å veksle penger i banken? :: Hvordan sende bilder på epost?
Nyttige lenker