Hjem > N > Når Kom Iphone Xs Til Norge?

Når kom iPhone XS til Norge?

iPhone XS og iPhone XS Max er smarttelefoner utviklet av Apple og fabrikkert av Foxconn, Den ble lansert 12. september 2018. Sammen med iPhone XR er de tolvte generasjon av iPhone.

Les mer

Deretter, hvilket år ble den første iphone utgitt?

9. januar 2007, etter flere år med rykter, lanserte Apple iPhone. Med den tok de hele mobilbransjen i en ny retning. På den tiden hadde de aller fleste «dumme» telefoner, og smarttelefoner var stort sett ensbetydende med Symbian. Er iPhone 11 bedre enn XS? iPhone XS er mindre, har en skjerm med bedre oppløsning og vil koste deg mindre. I mellomtiden har iPhone 11 en større skjerm, et bedre frontkamera, mer prosessorkraft og et langvarig batteri.

Hvorfor selges ikke iPhone XS?

Billigere produksjon

Ettersom Apples iPhone X er over et år gammel, med flere eldre komponenter, er det antatt at den er billigere å produsere enn årets iPhone Xs og Xs Max. Nøyaktig når og hvor de nyproduserte iPhone X-modellene vil selges er ikke sikkert, men det blir neppe her i Norge.
Også, hva kostet iphone xs ny? Prisene starter på følgende: iPhone XS: 11.490 kroner for 64 GB. iPhone XS Max: 12.690 kroner for 64 GB. iPhone Xr: 8.690 for 64 GB.

Dessuten, når kom iphone 13 ut?

iPhone 13 ble lansert 14. september 2021. iPhone 13 er den femtende generasjonen av mobiltelefonen i iPhone-serien. iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro og 13 Pro Max ble avduket på Apples digitale pressekonferanse kalt Apple Event. Hvilken iPhone er størst? Den største iPhonen du kan kjøpe akkurat nå er iPhone 13 Pro Max; den har en 6.7 tommers OLED-skjerm, den største som noen gang er montert på en iPhone, og den måler 160.8 x 78.1 x 7.4 mm, noe som gjør den til den største iPhone Apple har produsert til dags dato, med hensyn til skjermstørrelse.

Tilsvarende, hvilken iphone er nyest?

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Tidenes største oppdatering av Pro-kamerasystemet. 6,1- og 6,7-tommers Super Retina XDR-skjermer med ProMotion for en raskere og mer responsiv opplevelse En lynrask A15Bionic-chip som danker ut alle andre. Lynrask 5G. Man kan også spørre hvordan finne årsmodell på iphone? Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du ser delenummeret til høyre for Modell. Trykk på delenummeret for å se modellnummeret.

Er iPhone 11 bra?

iPhone 11, etterfølgeren til iPhone XR, har gått fra å være «den andre telefonen» til å være i rampelyset. Her får man det meste av kamerateknologien fra iPhone 11 Pro, samt bra spesifikasjoner og en pris som er mindre enn mange forventet – dette er telefonen man bør gå for om man vil ha ny iPhone og mye for pengene.

By Donegan Lury

Når åpnet Elkjøp? :: Når kom iPhone 7 ut i Norge?
Nyttige lenker