Hjem > N > Når Åpnet Elkjøp?

Når åpnet Elkjøp?

Elkjøp har lang tradisjon i Norge, og startet som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere i 1962. Siden den gang har selskapet vokst seg frem til å bli en av markedslederne, med butikker i nesten alle landets byer og tettsteder.

Les mer

Ta dette i betraktning, når lanserte elkjøp nettside?

1990: Data blir en egen sektor i Elkjøp. 2000: Kjedens første nettside blir lansert. Tilsvarende, hva heter elkjøp før? Kjeden ble grunnlagt i Norge i 1962 under navnet A/S Elektrokjøp. I 1999 ble virksomheten kjøpt opp av Dixons Group, Storbritannias største konsern innen detaljhandel av forbrukerelektronikk. Elkjøp Nordic AS omfatter omtrent 400 varehus i Norden, og omtrent 140 av disse ligger i Norge.

Man kan også spørre hvor mange ansatte har elkjøp?

I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 140 butikker. I regnskapsåret 2018/2019 omsatte Elkjøp Nordic varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner med et driftsresultat på 1228 millioner NOK. Når ble Lefdal Elkjøp? Lefdal ble kjøpt opp av britiske Dixons Carphone, som også eier Elkjøp Nordic AS, og ble drevet som et selvstendig selskap med egen administrasjon. Etter tre år med et samlet underskudd på nesten 30 millioner kroner, ble butikkdriften fra 15. januar 2018 overført til Elkjøp.

Også, hva betyr 50 dagers åpent kjøp?

09 - Returrett i forbindelse med åpent kjøp

Ta med produktet og kvittering til butikk innen 50 dager, så får du enkelt og greit pengene for kjøpet tilbake. Produktet må være uåpnet/ubrukt og ikke ha brutt emballasje.
Hvem eier Elkjøp og power? Dolphin eies av Øivind Tidemandsen. Han er blant gründerne bak selskaper som XXL, Elkjøp og møbelkjeden Living, nåværende Skeidar. Selskapet omsatte for omtrent 10,5 milliarder kroner i 2007, og hadde en estimert sisteleddsomsetning (inkludert mva. og forhandlereid omsetning) på 14 milliarder kroner.

Dessuten, hvor er lageret til elkjøp?

Nordic Distribution Center (NDC) i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på et sted blir det få mellomledd når vi skal få et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg. Arbeidet på sentrallageret er en oppvisning i effektiv logistikk! Også, er power norsk? POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.

Hva er Outlet vare?

Et outlet selger overskuddslager, utgående modeller og egne produktlinjer direkte til konsument, uavhengig av detaljhandelen som distribusjonskanal.

By Curran

Hva het Power før? :: Når kom iPhone XS til Norge?
Nyttige lenker