Hjem > H > Hvor Mye Av Apple Eier Norge?

Hvor mye av Apple eier Norge?

Det norske folk eier gjennom Oljefondet 0,71 prosent av selskapet, hvilket tilsvarer knapt 12,3 milliarder kroner. Dette tilsvarer rundt 6,5 millioner av selskapets 921 millioner aksjer. Selv om Apple har vært i vinden i 2010 med lansering av nye leserbrett, er det ikke her Oljefondet har tjent mest.

Les mer

Hvem arvet Steve Jobs?

Jobs kone, Laurene Powell Jobs, arvet sin manns formue, for det meste aksjer av Apple og Disney-aksjer. I dag, hun er verdt 18,8 milliarder dollar og gjør henne til 58th-rikeste person i verden og den sjette rikeste kvinnen på planeten. Men enken hans var ikke Jobs eneste overlevende slektning. Hvor kan jeg kjøpe iPhone 13? iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max (2021) - Kjøp dem her! Elkjøp.

Hva er prisen på iPhone 13?

Den billigste prisen for Apple iPhone 13 5G Dual SIM 4GB RAM 128GB akkurat nå er 7 890 ,-. Dette er det mest populære produktet i kategorien Mobiltelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.9 av 5. Tilsvarende, blir iphone 12 billigere når iphone 13 kommer? Ved tidligere lanseringer har ikke selskapet kuttet prisen på de større modellene, og det er lite sannsynlig at praksisen vil forandres i år. Begge Pro-modellene var svært populære gjennom hele 2021, og mange butikker satt med tomme lagre gjennom store deler av året, noe som heller ikke hjalp på prisen.

Hvor tid kommer ny iPhone?

Når kommer det ny iPhone? – Det er noe mange lurer på, og svaret kom , da iPhone SE (3. generation) ble lansert, sammen med nye farger til iPhone 13 og iPhone 13 Pro-seriene. Hvor tid kommer iPhone 14 ut? iPhone 14: lanseringsdato

september 2021, og den kom på markedet 24. september. Selv om vi sannsynligvis ikke vil se at iPhone 14 lanseres på de nøyaktige samme datoene i år, pleier Apple å avsløre de nye modellene enten på den første eller den andre tirsdagen i september.

Og et annet spørsmål, hvor lang tid tar det å få iphone 13?

Forsøker du å legge inn en bestilling på iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max, vil du se at estimert utsendelse er om 4–5 uker. Det gjelder uansett konfigurasjon på 128 GB–1 TB. Bedre er utvalget av iPhone 13 og iPhone 13 Mini, der de fleste konfigurasjoner har estimert utsendelsestid på mellom 5 og 7 dager. Hvor produseres AirPods? På grunn av COVID-19-utbruddet i Kina er Apples produktproduksjon sterkt påvirket. Mange av fabrikkene som produserer AirPods, Mac, iPad, Apple Watch og iPhone har i lengre tid måttet holde stengt.

Hvorfor heter det Apple?

Dette forklarer Apple-grunnleggeren Steve Jobs i sin offisielle biografi, ifølge OS Daily. I boken kommer det frem at Jobs var på en «fruktdiett», og at han syntes navnet Apple var «morsomt, livlig og ikke truende».

By Garges Cappas

Hvem eier Pokémon? :: Hva er forskjellen på Facebook og Instagram?
Nyttige lenker