Hjem > H > Hvem Eier Pokémon?

Hvem eier Pokémon?

Pokémon, også kjent som Pocket Monsters, er en mediefranchise som forvaltes av The Pokémon Company, et japansk konsortium som eies av Nintendo, Game Freak og Creatures Inc.. Opphavsretten til franchisen er delt mellom de tre firmaene, men bare Nintendo eier varemerket Pokémon.

Les mer

Når ble Pokémon Go laget?

Spillet er utviklet av Niantic og ble utgitt sommeren 2016. Da Pokémon Go ble lansert, ble det raskt et av de mest populære mobilspillene noensinne. I løpet av kort tid ble det et globalt fenomen, med millioner av spillere verden over. Hvilket land kommer Pokémon fra? Pokémon er japanske tegneseriefigurer hentet fra Nintendos GameBoy-spill ved samme navn fra 1996.

Hvor mange Pokémon finnes det 2021?

Antallet unike Pokémon har steget fra 151 til over 700!

Da spillet opprinnelig ble lansert, inneholdt det 151 unike karakterer. Med årenes løp, og utviklingen det har medført, er nå typegalleriet nærmere tusen.
Hvor mange år fyller Pokémon i år? Pokémon fyller 20 år i dag.

Også, hvor mange pokémon sesonger?

Serien går fortsatt på TV og har for tiden 21 sesonger. Deretter, hva betyr niantic? Niantic er et amerikansk firma som spesialiserer seg i utviklingen og publiseringen av videospill til mobiltelefon.

Også, hvilken dato ble pokemon go lansert i norge?

«Pokémon Go»

juli 2016 i USA, Australia og New Zealand. Ti dager senere ble det lansert i Norge og flere andre land. Spillet er stedsbasert, altså avhengig av mobilens geografiske plassering. Det bruker utvidet virkelighet-teknologi som blander informasjon fra den fysiske verden med ulike virtuelle effekter.
Derav, hvor mange legendariske pokémons findes der i dag? Legendariske pokémon (japansk: 伝説のポケモン Densetsu no Pokemon) er en gruppe av 49 veldig sjeldne og ofte kraftige pokémon , generelt fremtredende i legender og myter i Pokémon-verdenen.

Hva betyr ordet Pokémon?

Pokémon ble lansert i 1996 av det japanske firmaet Nintendo, da som spill til konsollen Game Boy. Siden har konseptet spredd seg til de fleste medietyper. Ordet Pokémon er laga i japansk som sammentrekking av pokettomonsutā, som er det engelske pocket monster 'lommemonster' i japansk språkdrakt.

By Jessalyn Larner

Hvor kommer Pikachu fra? :: Hvor mye av Apple eier Norge?
Nyttige lenker