Hjem > H > Hvor Lenge Varer Philips Hue?

Hvor lenge varer Philips hue?

Philips Hue Mignonpærer kan dimmes og styres med Hue Bridge eller stemmestyring. Disse tilsvarer 40 W, varer i 25 000 timer og har en garanti på to år.

Les mer

Kan man bruke Philips hue i alle lamper?

Visste du at du kan bruke Philips Hue-lyspærer i alle lamper som har E14, E27 eller GU10-sokkel? Dersom du ønsker å styre lyset via appen må du kjøpe Hue Bridge separat for å koble til WiFi, men fjernkontrollen kan brukes uten Hue Bridge. Hvordan virker smart lys? Smart belysning er en avansert måte å lyse opp hjemmet på. Smarte LED-lyspærer inneholder programvare som kobles til en app, smarthjem-assistent eller annet smart-tilbehør, slik at du kan automatisere lysene dine eller styre dem eksternt, og eliminere behovet for tradisjonelle brytere på veggen.

I forhold til dette, hva er philips hue bro?

Hue Bridge er hjertet i Hue-systemet som kobler smartenhetene til Hue-lysene. Den trådløse huben håndterer opptil 50 Philips Hue lys og tilbehør. Broen er koblet til WiFi via din router, som gjør at du kan styre lyset når du ikke er hjemme, eller benytte deg av alle de smarte funksjonene. Hva er hue? (ei/å) 1. Hovudplagg. T.d. “skinnhue”.

Hvor lenge varer lyspære?

- De første LED-pærene hadde en levetid på opptil 50.000 timer. I dag oppgis levetiden til 20.000-25.00 timer. Ta dette i betraktning, hva er e27 sokkel? I Norge er standard sokkel for husholdning en gjenget sokkel med diameter 27 mm, med betegnelsen E27, hvor E står for Edison. Denne sokkeltypen kalles også Osram-sokkel, etter lyspæreprodusenten av samme navn.

Så, hva betyr gu 10?

I Norge er det fire typer som går igjen: E27, E14, GU10 og GU 5,3. De to førstnevnte er tradisjonelle skrusokler – E27 er den mest vanlige størrelsen, E14 er noe mindre – mens GU10 og GU 5,3 har to «pins» i stedet for skrusokkel. Hvordan fungerer trådløs bryter? En trådløs strømbryter er en bryter som trådløst kan slå av og på elektrisk utstyr i motsetning til å fungere direkte på strømkursen. Bryteren kan dermed flyttes til et annet sted, og batteridrevne eller energihøstende varianter kan være helt uten kabling.

Følgelig, hvordan parre ikea lys?

Koble ei lyspære til TRÅDFRI bevegelsessensor

Når du skal koble ei ny lyspære til TRÅDFRI sett med bevegelsessensor, setter du i pæra og slår den på med strømbryteren.

By Kendry Shiyou

Kan du gå i lære etter påbygg? :: Hva er kompatibelt med Philips hue?
Nyttige lenker