Hjem > H > Hva Er Kompatibelt Med Philips Hue?

Hva er kompatibelt med Philips hue?

Philips Hue fungerer med mange andre smarte hjemmeplattformer, assistenter og produkter for hjemmet — fra Amazon Alexa til lysbrytere — for å gjøre livet ditt enklere.

Les mer

Man kan også spørre hvordan koble til hue bridge?

Sett opp Hue-Bridge/broen

Koble Hue-broen til strømkontakten, så vil den automatisk starte. Ta nettverkskabelen (følger med) og koble sammen broen med din WiFi-router. Når de tre lysene tennes, er du klar til å koble på dine enheter.
Du kan også spørre kan ikke koble til hue bridge? Forsikre deg om at broen er koblet direkte til ruteren. Start ruteren på nytt og koble broen fra strømnettet. Etter tilbakestillingen, vent 20 sekunder før du kobler til alt tilbake i strømnettet. Hvis ovennevnte ikke løser problemet, kan du prøve a annen internettkabel og LAN-port.

Dessuten, kan hue bridge via wifi?

Koble Hue Bridge til et stikkontakt. 2. Koble Hue Bridge til Wi-Fi-ruteren din med den medfølgende Ethernet-kabelen. Hvordan programmere Philips hue? Last ned Philips Hue-appen

Gå til App Store eller Google Play Store og last ned appen. Sørg for at telefonen din er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Broen. Finn din Hue-belysning i appen, og nyt Philips Hue!

Hvor mye strøm bruker Philips hue?

Ved full lysstyrke bruker en Philips Hue White-pære 9,3 watt strøm ved 840 lumen, GoControl-pæren 8,5 watt ved 750 lumen, og Eufy Lumos-pæren 8,7 watt ved 800 lumen. Kan Philips hue dimmes? Hue-pærene, som passer i helt vanlige lampesokler, kan til og med gjengi 16 millioner farger og kan dimmes ned til 5 % uten bruk av ekstern dimmer. Alt styres i appen.

Er Philips hue bra?

Da vi testet smarte lyspærer i 2017 hadde vi fire modeller til test, mens da vi tok et nytt tak i 2020 hadde antallet vokst til 16! Men selv med så mange nye utfordrere beholdt Philips Hue førsteplassen i den nye samletesten, og selskapet har virkelig klart å befeste seg som kongen av smarte lyspærer. Man kan også spørre hvordan koble til philips hue dimmer switch? Med en Hue Bridge: Åpne Hue-appen og naviger til Innstillinger> Oppsett av tilbehør, og trykk på Legg til tilbehør. Følg instruksjonene på skjermen for å sette Dimmer-bryteren i paringsmodus og koble den til ditt eksisterende Hue smartlys-system.

Kan flere styre Philips hue?

Mens Hue-appen fra før har latt deg opprette lysgrupperinger, slik at du kan styre flere lys på en gang, gir «Zones» deg enda flere muligheter.

By Urial Darwish

Hvor lenge varer Philips hue? :: Hva kan kobles til Google Home?
Nyttige lenker