Hjem > K > Kan Du Gå I Lære Etter Påbygg?

Kan du gå i lære etter påbygg?

Du er fortsatt kvalifisert til å søke læreplass, og kan gjøre det etter påbygg, men utfordringen er at det kan bli vanskeligere å finne en bedrift som vil ta deg imot. Bedrifter får nemlig mer tilskudd dersom de tar inn en lærling med ungdomsrett, enn en uten.

Les mer

Hva kan man bli av å gå helse og sosial?

Du kan bli:

  • aktivitør eller barne- og ungdomsarbeider.
  • helsefagarbeider, ambulansearbeider eller portør.
  • apotektekniker, helsesekretær eller tannhelsesekretær.
  • hudpleier, fotterapeut eller ortopeditekniker.
I forhold til dette, hva har man på påbygg? Når du går påbygg vil du ha ha:
  • - Historie (140 timer)
  • - Kroppsøving (56 timer)
  • - Matematikk 2P-Y (140 timer)
  • - Naturfag (84 timer)
  • - Norsk (281)
  • - og et valgfritt programvalg (140 timer)

Er det vanskelig å ta påbygg?

Det er teoretisk år med teoretiske fag, men hovedgrunnen til at folk syns det er vanskelig, er nok ofte at det er lenge siden man har sittet på skolebenken på den måten! Hvis du er godt forberedt, strukturert og motivert for påbygg, skal du nok ha veldig gode sjanser! Og et annet spørsmål, hvordan søke vg4? Hvordan søker jeg Vg4? Så lenge du er kvalifisert for Vg4 ved å ha bestått fagprøven, søker du om studieplass på vigo.no. Frist for å søke er 1. mars.

Hvordan søke Vg4 påbygg?

Ønsker du generell studiekompetanse for å holde flere studiemuligheter åpne, kan du gå Vg4 påbygg. Dette kan du starte på etter at du har bestått fagprøven. Skal du søke videre utdanning, må du huske på at mange studiesteder har søknadsfrist før du har tatt fagprøven. Dessuten, hva gjør man på helse og oppvekstfag? Hvis du velger å ta helse og oppvekst på videregående kan du fint jobbe på sykehus som f. eks portør, du kan også få deg jobb som barne og ungdomsarbeider, ambulansearbeider, apotektekniker, tannhelsesekretær og mange flere les mer om mulighetene dine og hvordan faget er her. Du kan også sjekke ut jobbkompasset.

Deretter, hva er helseservicefag?

Vg2 helseservicefag handlar om å utvikle yrkesutøvarar som kan dekkje det behovet samfunnet har for god helseservice. Å gi god helseservice inneber å opptre profesjonelt og effektivt i møte med kundar, pasientar og pårørande. Tilsvarende, hvorfor gå helse og oppvekstfag? Hvorfor velge helse- og oppvekstfag? Helse- og omsorgsfag passer for deg som er omsorgsfull overfor andre mennesker. Du må være flink til å kommunisere med mennesker i ulike livssituasjoner, og god til å samhandle både med pasienter og kolleger.

Folk spør også har man naturfag på påbygg?

Vg3 påbygging:

Naturfag, 3 timer i uken. Matematikk 2P-Y, 5 timer i uken. Kroppsøving, 2 timer i uken. Valgfritt programfag, 5 timer i uken.

By Falito

Har man språk på påbygg? :: Hvor lenge varer Philips hue?
Nyttige lenker