Hjem > H > Hvordan Endre Språk I Et Word Dokument?

Hvordan endre språk i et word dokument?

Gjør følgende:

  1. Åpne et Word-dokument som inneholder noe tekst.
  2. Marker teksten du ønsker skal benytte stavekontroll for et annet språk.
  3. Nede til venstre i statuslinjen er det angitt hvilket språk som er valgt. Klikk på denne for å åpne Språk-dialogboksen.
  4. Velg f. eks. Engelsk (USA) og OK.

Les mer

Angående dette, hvordan endre stavekontroll i outlook?

Endre språket som brukes for stavekontrollen

  1. Fra hovedvinduet i Microsoft Outlook velger du Alternativer på Verktøy-menyen, og deretter kategorien Stavekontroll.
  2. Velg alternativet du vil bruke, fra listen Språk.
Hvordan legge inn stavekontroll i Word? Gå til Word-menyen og klikk Innstillinger > Stavekontroll og grammatikk. Merk av for eller fjern merket for Fortløpende stavekontroll under Stavekontroll i dialogboksen Stavekontroll og grammatikk.

Hvordan få på stavekontroll på Word?

Aktiver eller deaktiver Autokorrektur i Word ved å gå til Fil > Alternativer > Korrektur. Velg Alternativer for Autokorrektur og merk av eller fjern merket for Erstatt tekst mens du skriver på Autokorrektur-fanen. Hvorfor virker stavekontroll ikke i Word? Hvis du vil aktivere stavekontroll mens du skriver, gjør du følgende: Klikk kategorien Fil, og klikk deretter Alternativer. Klikk Korrektur i dialogboksen Alternativer for Word. Kontroller at Stavekontroll mens du skriver er merket av i avmerkingsboksen i delen Når retting av staving og grammatikk i Word.

Følgelig, hvordan endre taster på tastaturet?

Du går til systemvalgene, velger tastatur og modisfiserer det derfra. Vil du har mer omfattende muligheter til å endre på alle tastene på tastaturet, kan du prøve programmet Karabiner. Dette lar deg endre tasteoppsett, lage makroer og slikt. Man kan også spørre hvordan få samisk tastatur på pc? Tastaturoppsett på datamaskina

Jf. språk- og tastaturinnstillingspanelet på datamaskina di. Hvis du ikke finner det språket eller tastaturet du vil ha, kan du bruke tastaturene Divvun og Giellatekno har laga for samiske språk og for en del andre språk.

Følgelig, hvordan få samisk tastatur?

Tastaturet «Samiske tastaturer» kan lastes ned gratis i Google Play fra i dag og i Appstore fra mandag 15. desember. Etter hvert oppgraderes de med flere muligheter - som ordretting og ordfullførelse. Hvordan få æ ø å på engelsk tastatur?

TastekombinasjonHTML-kode
æAlt+0230æ
ÆAlt+0198Æ
øAlt+0248ø
ØAlt+0216Ø

Hvordan få engelsk tastatur på PC?

På Windows' oppgavelinje (nederst på skjermen) har du sannsynligvis en liten knapp med bokstavene EN eller ENG. Det står for engelsk tastaturoppsett. Klikk på den, og velg NO/NOB/NON (norsk) i stedet.

By Yolande Hikes

Hvordan få norsk Tastatur på iPhone? :: Kan man skrive æøå på engelsk tastatur?
Nyttige lenker