Hjem > E > Er Remarkable Norsk?

Er reMarkable norsk?

Norske reMarkable er klare med versjon to av sitt lese- og skrivebrett. Spesielt batteritiden er forbedret. reMarkable er noe så sjelden som en norsk forbrukerteknologi-suksess, med et sekssifret antall solgte enheter verden over.

Les mer

Folk spør også er remarkable verdt det?

reMarkable gjør en del riktig for deg som liker å tegne, men samtidig er det ingen tvil om at vanlige nettbrett er bedre for akkurat dette formålet. Spesielt den relativt lange forsinkelsen, de lange ventetidene og den til dels dårlige tegneappen gjør det til en totalt sett slitsom opplevelse. Hvordan virker reMarkable? En slik skjerm bruker bare batteri når den bytter side. reMarkable har imidlertid gjort e-blekk-skjermen skrivbar ved å legge et trykkfølsomt lag oppå, og fått skjermen til å følge pennen. Det krever at skjermteknologien er «våken» hele tiden.

Hva er reMarkable 2?

Den digitale notatboken med følelsen av å skrive på papir. Samle alle dine notater, PDF-er og skisser på ett sted. Med elektronisk blekk og teksturert skjerm gir reMarkable 2 deg en overlegen lese- og skriveopplevelse. Hvem eier reMarkable? Magnus Wanberg (36)

Norsk gründer. Mannen bak Remarkable, et norskutviklet digitalt lese- og skrivebrett som konverterer håndskrift til tekst.

Kan man lese bøker på reMarkable?

Man kan allerede bruke reMarkable til å lese bøker på ved å kjøpe bøker på ebok.no, men vi tror mange vil lese PDF-er på reMarkable i stedet for å printe ut A4-sider, ta notater i møter, tegne, skrive huskelister og handlelister og for eksempel lage ukeplaner. Hvordan laste opp PDF på reMarkable? For å overføre ebøker til Remarkable må du bruke en app som finnes til både Iphone, Android, Mac OS og Windows. Denne har det samme brukergrensesnittet som på Remarkable-enheten, og gir deg også mulighet til å laste ned notatblokker som PDF-er til Mac-en eller Windows-PC-en din.

Ta dette i betraktning, er remarkable på børs?

– Vi har ingen konkrete planer om børs. Men vi titter jo på det. Vi har veldig tydelige planer om å bygge opp selskapet her i Norge. Vi bygger ikke Remarkable AS for å selge det. Hvordan kjøpe bøker til lesebrett? Kjøp av e-bøker på lesebrett

Mange lesebrett kommer med innebygde e-bokbutikker der du kan kjøpe e-bøker. Dermed er det også mulig å kjøpe bøker direkte fra lesebrettet. Ulike produsenter gir tilgang til ulike nettbokhandler.

Også, hvordan overføre fra ebok til kindle?

Slik overfører du bøker til Kindle – på 1-2-3:

  1. Logg inn på www.ebok.no ifra en nettleser. ( kan ikke sendes fra EBOK.NO appen)
  2. Gå til "Min bokhylle" -> "Alle bøker" (min bokhylle er kun "nøkkelhullet" på mobil/nettbrett)
  3. Trykk en gang på omslaget på boken du vil sende og velg: "Send til Kindle".

By Loy

Kan man bruke Apple pen på iPhone? :: Hvem har laget Pondus?
Nyttige lenker