Hjem > H > Hvem Har Laget Pondus?

Hvem har laget Pondus?

Pondus er en norsk tegneserie av Frode Øverli som startet i 1995. Det er den mest solgte norske tegneserien noensinne. Serien trykkes i 76 papiraviser og 22 nettsteder i Norge (2017), samt flere blader og nettsteder i til sammen åtte land. Hovedpersonene er den fotballgale pubeieren Pondus og hans kamerat Jokke.

Les mer

Hva betyr snakkeboble?

Snakkeboble er et bobleformet tekstfelt som blir brukt for å presentere tale fra figurene i en tegneserie eller liknende bildeuttrykk. Hvem er Kaptein Vom? Urinsyrenivået kan ha større betydning for utvikling av kardiovaskulær sykdom enn hittil antatt. Bruk av fruktose som søtningsmiddel i ferdigprosessert mat har vært sterkt økende. Tegneserien Knoll og Tott med blant annet kaptein Vom ble laget av amerikaneren Rudolph Dirks (1877 – 1968).

Hva heter kona til Kaptein Vom?

Kapteinen var blitt til Kaptein Vom, og Mama Katzenjammer hans kone, fru Vom. Det skaper en dynamikk i tegneserien som man ikke finner i den originale, der kapteinen bare var en av leieboerne til fru Katzenjammer. Deretter, er knoll og tott kryssord?

OrdAnt. ordDato
erteris12006-10-20
radarpar12010-04-22
brødrepar12010-01-16
julehefte12009-11-08

Man kan også spørre på hvilken elv seilte skrue som kaptein på dollar donald duck?

Han ble først nevnt i Carl Barks historie "Det store elvebåtracet" fra 1955, men ble først vist i "Mississippis herre" av Don Rosa i Skrues liv-serien. Angus McDuck kom egentlig fra Skottland, men dro til Amerika i 1840-årene. I 1850 fikk han jobb på elvebåten "Drennan Whyte". Hvor gammel er Ole Dole og Doffen? Ole, Dole og Doffen opptrer for første gang i historien «Donalds nevøer» som kom ut i 1937, og som tittelen indikerer er de Donald Ducks nevøer. Ifølge Don Rosa er guttene født ca. 1940. De er trillinger og barn av Donalds søster, Della Duck.

Og et annet spørsmål, hva heter vennene til donald duck?

Venner:Dolly Duck, Hetti, Letti og Netti Duck, Petter Smart, Donald Duck er en tegnefilm- og tegneseriefigur som ble skapt av amerikaneren Walt Disney og som opptrer i en rekke filmer fra The Walt Disney Company og i den fiktive tegneseriebyen Andeby. Hvordan skrive analyse av tegneserie? Slik analyserer du en tegneserie

  1. Overblikk. Dann deg et første overblikk over hvordan tegneserien er bygget opp.
  2. Systematisk gjennomgang av del-elementer.
  3. Se på hele siden i sammenheng.
  4. Hvordan passer siden inn i hele tegneserien?
  5. Hva vil tegneserien fortelle?

Hvem kjøper gamle tegneserier?

Serieantikvariatet er stadig på utkikk etter gamle tegneserier, filmplakater, billedbøker og ukeblader/magasiner. Har du gamle tegneserier, filmplakater, billedbøker, ukeblader/magasiner til salgs? Serieantikvariatet tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende vurdering. Både store og små samlinger er av interesse.

By Wahkuna Atay

Er reMarkable norsk? :: Hvordan ble vi kvitt tuberkulose?
Nyttige lenker