Hjem > K > Kan Man Svindle Med Kontonummer?

Kan man svindle med kontonummer?

I prinsippet er det helt ufarlig å gi fra seg kontonummeret sitt. Denne informasjonen er ikke spesielt interessant i seg selv, og svindlere kan ikke egentlig gjøre noe skade med kun denne informasjonen.

Les mer

Så, er paypal trygt?

PayPal er en sikker betalingsløsning, og er tryggere enn å legge inn kortopplysninger hos dine nettforhandlere. PayPal vil alltid spørre deg om du ønsker å dele data med andre nettsteder/selskaper - det er altså behovsbestemt. Hvordan rapportere svindel? Da anbefaler vi deg å ringe til ditt lokale politi. Forklar politiet hva som har hendt. Avtal når du kan komme og anmelde forholdet. Det er også mulig å møte direkte opp hos ditt lokale politi for å anmelde forholdet.

Kan man overføre penger fra PayPal til bankkonto?

Etter å ha logget inn på din PayPal-konto, går du inn på "Withdraw" i menylinjen øverst, og deretter "Withdraw funds to your bank account". Du kan stille inn PayPal på norsk også, det gjør jo det hele litt enklere :) Tusen takk for hjelpa! Hva vil det si å betale med PayPal? PayPal er verdensledende på nettbetalinger og gjør kjøpere og bedrifter i stand til å sende og motta penger via nettet. PayPal har over registrerte kontoer i 202 land og områder. PayPal godtas av forhandlere overalt, både på eBay og andre steder.

Tilsvarende, kan noen ta penger fra min konto?

Å vite kontonummer er ikke nok til å kunne stjele penger fra kontoen. Det aller viktigste å passe på er å holde bankkort og personlig kode adskilt. Dersom noen får tak i kortet dit og samtidig vet koden, så kan de enkelt ta ut pengene på kontoen. Tilsvarende, kan man bruke paypal i norge? PayPal er et svært populært betalingssystem for netthandel verden over, men har vært relativt lite utbredt i Norge. De siste årene har også mange av de veletablerte norske aktørene sett fordelen ved å tilby PayPal-betaling.

Følgelig, hvor gammel må man være for å bruke paypal?

Hvis du er en enkeltperson, må du være minst 18 år og ha full juridisk myndighet til å inngå kontrakten, åpne en PayPal-konto og bruke PayPal-tjenestene. Hvordan kan man betale med PayPal? Betal enkelt og sikkert i tusenvis av nettbutikker, du trenger bare e-postadressen og passordet ditt. Du må ikke skrive inn kortnummeret ditt lenger! Handle trygt i nettbutikker over hele verden fra PC, mobil eller nettbrett. Fullfør betalingen ved å logge inn med PayPal – du trenger ikke å skrive inn kortnummeret.

Hva gjør man med svindel SMS?

Varsle banken eller finansinstitusjonen umiddelbart. Endre alle dine brukernavn og passord på alle konti. Rapporter svindelen til telefonselskapet ditt – flere av kundene deres kan ha opplevd det samme, og de kan gjøre noe om de ser at andre også mottar søppel-SMS-er. Varsle politiet om du har tapt penger.

By Maribeth

Hva gjør jeg når jeg har blitt svindlet? :: Hvor gammel må man være for å bruke PayPal?
Nyttige lenker