Hjem > H > Hvordan Kontakte Apple Norge?

Hvordan kontakte Apple Norge?

Har du andre spørsmål? Kontakt Apple Store kundeservice på 240 55 187. Her får du svar fra 09.00 til 19.00 mandag til fredag.

Les mer

Hvordan få norsk tale på Apple TV?

Gå til Generelt > Apple TV-språk, og velg et språk. Merk: Det er mulig at Siri og diktering er ikke tilgjengelig. Dette avhenger av språket du velger. Dessuten, hvor mye koster det å ringe apple support? Hva er kostnadsfri kundestøtte? Kostnadsfri maskinvarestøtte omfatter telefonstøtte for grunnleggende konfigurering, installering, montering og tilkobling. Hvis du vil finne ut mer, kan du se informasjonen om kundestøtte som fulgte med Apple-produktet.

Hvordan bytte til norsk butikk på App Store?

Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å endre region

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Medier og kjøp.
  3. Trykk på Vis konto.
  4. Trykk på Land/region.
  5. Trykk på Change Country or Region (Endre land eller region).
Hvordan bli Apple forhandler? Hva er kravene? Bedrifter som søker om status som autorisert tjenesteleverandør, må ha vært i drift i en rimelig tidsperiode og ha reviderte regnskap som kan gjennomgås av Apple. En innvilget kreditt er påkrevd og må avtales med Apples finansteam i den aktuelle regionen.

Følgelig, hvordan finne ut hva man betaler for i itunes?

Slik ser du hva belastningen var for

  1. Hvis du vil se kjøpshistorikken din, kan du gå til reportaproblem.apple.com.
  2. Logg deg på med Apple-ID-en din.
  3. En liste over kjøpene dine vises.
  4. For å se hele kvitteringen, med avgifter inkludert, trykker eller klikker du på datoen.
Hvordan bytte språk på film på Apple TV? Du kan endre undertekster og språk når du ser på tv/film/serier ved å swipe opp med fjernkontrollen og deretter velge fra menyen som vises øverst i spilleren.

Også, hvordan få norsk tekst på allente?

Hvis det står at programmet skal være tekstet, men det ikke vises noe tekst, kan det skyldes at tekstfunksjonen er slått av på boksen din. Kontroller funksjonen ved å trykke på Options. Deretter velger du undertekst. Her kan du også bytte språk på underteksten og lydsporet, dersom de er tilgjengelige på flere språk. Du kan også spørre hvordan bytte språk på app store? Du kan endre språkinnstillingene på iPhone, iPad eller iPod touch hvis de er feil, eller hvis du utilsiktet har byttet til et språk du ikke forstår.

  1. Åpne Innstillinger. Trykk på Innstillinger på Hjem-skjermen.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Velg Språk og region.
  4. Trykk på Enhetsspråk.
  5. Velg språket ditt.
  6. Bekreft valget.

Og et annet spørsmål, hvor lang garanti er det på iphone?

Produktgarantien din. Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

By Lenny Kempner

Hvordan skru av hvor er? :: Hvordan få Apple Card i Norge?
Nyttige lenker