Hjem > H > Hvor Har De Zara I Norge?

Hvor har de Zara i Norge?

Zara har totalt seks butikker i Norge, tre i Oslo-området, en i Trondheim, en i Stavanger og en i Kristiansand.

Les mer

Følgelig, hvor har zara lager?

Zara lager klærne tett mot markedene, i svært små mengder. Kleskjeden har store, automatiserte fabrikker i den nordspanske byen La Coruña i Spania, som klipper og farger store mengder tøy. Dette gjør kjeden i stand til å levere et nytt design fra tegnebrett til butikk på bare noen få uker. Du kan også spørre når kommer zara til norge? I 2006 åpnet kjeden sin første butikk i Norge, og har per dags dato fem butikker hvorav tre i Oslo, én i Stavanger og én i Kristiansand.

Har Zara nettbutikk?

Om nettbutikken:

Den spanske kjeden Zaras nettbutikk innbyr til shopping! Her finnes klær, sko og tilbehør til dame, herre og barn. Nye ting hver uke i egen fane . Nettbutikken sender til Norge, har engelsk språk på nettsiden, kundeservice snakker godt engelsk og prisene er oppgitt i norske kroner.
Når åpner butikkene på Karl Johan? 09:00 - 20:00.

Man kan også spørre når får zara inn nye varer?

Ifølge WhoWhatWear.com kommer de ferskeste produktene på tirsdager og torsdager. Ofte blir klærne lagt ut på nett før de ankommer butikken, så hvis du har litt tid til overs i lunsjpausen på tirsdager og torsdager, er det fullt mulig å skaffe seg det aller nyeste! Tilsvarende, hvor lenge har zara salg? Selskapet ble stiftet i 1975 av Amancio Ortega og Rosalía Mera. Det er den viktigste merkevare av Inditex Group, verdens største kleskjeden. Mote Konsernet eier også merker som Massimo Dutti, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home og Uterqüe. Zara 2017 klarer opp til 20 samlinger klær i året.

Også, er det toll på zara?

Utenlandske, men litt norske likevel

Disse er ikke egentlig norske, men har norsk "filial" - og dermed er toll og moms allerede iberegnet i prisen: Boozt.com, Nelly.com, Laredoute.no, Ginatricot.com, Zara.com, My-wardrobe, Hm.com og Zalando.no.
Så, hvor kommer zara butikken fra? I 1975 åpnet han den første Zara-butikken i La Coruña i Nordvest-Spania i 1975. I 1990 hadde han etablert en Zara-butikk i alle spanske by med flere enn 100000 innbyggere. Zara-kjeden tok steget ut i verden. De første butikkene åpnet han i Paris og New York.

Er det gratis retur på Zara?

Du kan returnere bestillingen din gratis i en hvilken som helst Zara butikk i samme marked/region der du kjøpte varen. Du må bare presentere varene du vil returnere sammen med kvitteringen.

By Shiroma Balluch

Hvordan legge inn rabattkode på Zara? :: Hva er sporingskode?
Nyttige lenker