Hjem > H > Hva Er Sporingskode?

Hva er sporingskode?

Pakkesporing av post

All post som har tildelt sporingskode kan spores. Nummeret for sporing som du må bruke for å spore pakker og brev er referansenummer, sendingsnummer eller kollinummer. Dette nummeret er sporingskoden, og det finner du vanligvis i meldingen som informerer om at varen er pakket og videresendt.

Les mer

Hvor lang tid tar det før Posten kommer frem?

Frakttid 1–5 dager, med sporing og erstatning. Send hjemmefra, eller levere selv på Posten. Også, kan posten åpne brev? Bestemmelsene gir Posten rett til å åpne ubesørgelige postsendinger når dette er eneste utvei for å finne hvem som er sender eller adressat.» Det opprinnelige brevet til Anita var adressert med fullstendig navn.

Følgelig, er pakker forsikret med posten?

Verdifullt innhold trygt frem med forsikring

Med verdibrev får du et bevis for at brevet er innlevert, og mottaker får beskjed om at sendingen har kommet på Posten. Verdibrevet er forsikret med opptil 40 000 kroner, og mottaker må derfor legitimere seg og signere før brevet leveres ut.
Kan jeg hente pakke på Posten uten hentelapp? Ikke noe problem! Vi hjelper deg slik at du får hentet pakken din likevel. Gå inn på my.postnord.no, klikk deg inn på den aktuelle pakken, og så finner du hentekoden din der. Denne tar du med deg til utleveringsstedet, og så får du hentet pakken din.

Deretter, er det sporing på norgespakken?

Bruk Norgespakke™ med sporing og erstatning. Har Norgespakke sporing? Norgespakke™ 0–35 kg er sporbar og gjelder for pakker opptil 35 kilo. Ved tap eller skade gis det erstatning for inntil 10 000 kroner. Leveringstiden er én til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem. Leveringstiden er veiledende.

Også, hva koster det å sende pakke med postnord?

0-5 kg69 kr
5,1-10 kg119 kr
11–20 kg199 kr
Hva er en norgespakke? Pakken kan spores. Maksmålene er lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm.. Leveringstiden er 2–4 virkedager, men på noen strekninger 5 dager. Ved tap eller skade gis det erstatning for inntil 2500,– kroner.

Hva er billigste måte å sende pakke i Norge?

Det vanligste og billigste for så små pakker er å sende den direkte til postkassen til mottakeren. Du kan også velge å sende pakken med sporing eller som en rekommandert pakke, dette er ikke noe de fleste av oss vill ha behov for, og det koster dessuten betydelig mye mer.

By Charmion

Hvor har de Zara i Norge? :: Kan man spore brev?
Nyttige lenker