Hjem > H > Hvor Er Innboksen På Facebook?

Hvor er innboksen på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Sider, og gå deretter til siden din. Trykk på Innboks øverst på siden.

Les mer

Hvor finner jeg Meldingsforespørsler?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med. Kan man sende melding på Messenger uten å være venner? Facebook gjør store endringer i sin Messenger-app.

Meldinger fra noen du ikke er venner med har tidligere gått i en bortgjemt innboks. Denne fjerner nå Facebook, og lar hvem som helst sende deg meldinger. Nå er det eneste du trenger for å snakke med tilnærmet hvem som helst i verden, navnet deres.

Hva betyr aktiv nå på Messenger?

Aktiv-statusen viser vennene og kontaktene dine når du er aktiv eller nylig har vært aktiv på Facebook eller Messenger på denne profilen. Når er man grønn på Messenger? Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen).

Hva betyr grå ring på Messenger?

Fylt grå sirkel med en hvit hake

Dette er ikonet på Facebook Messenger som viser at meldingen din har blitt levert til den andre enden.
Derav, hvordan se om folk er aktive på messenger? Finn personen du vil snakke med, i sidepanelet for chat for å se om vedkommende er aktiv i chatten:

  1. Trykk på .
  2. Bla ned til delen Apper, og trykk på Vis alle apper.
  3. Trykk på Chat.
  4. Personer med ved siden av navnet sitt er logget inn på chatten eller Messenger.

Dessuten, hva skjer når en melding krypteres?

Kryptering er en matematisk metode som sørger for konfidensialitet ved at informasjon ikke kan leses av uvedkommende. Informasjonen «låses ned» med en nøkkel og kan ikke leses før man har låst den opp igjen med riktig nøkkel. Dessuten, hva betyr kryptert melding? Når man krypterer data eller kommunikasjon, gjør man innholdet uleselig ved å bruke en matematisk kode som krever en nøkkel for å gjør materialet leselig igjen. Det er ingen ny idé, kryptering ble for eksempel benyttet i begge verdenskrigene for å hindre at fienden skulle få innsikt i fortrolig informasjon.

Er SMS kryptert?

Du kan sende en SMS i stedet, eller du kan vente til du eller den andre personen får tilgang til RCS igjen. Merk: SMS/MMS-meldinger blir ikke ende-til-ende-kryptert.

By Shuman

Hvordan finne slektninger? :: Hvorfor vises ikke sist aktiv på Messenger?
Nyttige lenker