Hjem > H > Hvorfor Vises Ikke Sist Aktiv På Messenger?

Hvorfor vises ikke sist aktiv på Messenger?

Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av"

Les mer

Hvordan få tilbake slettede meldinger på iPhone?

Du kan ikke gjenopprette en slettet samtale. Med Meldinger i iCloud vil alt du sletter fra iPhone, også bli slettet fra de andre Apple-enhetene dine der Meldinger i iCloud er slått på. Hva betyr Forsvinningsmodus? Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene.

Og et annet spørsmål, hvor blir det av arkiverte meldinger på facebook?

Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter. Hvor er arkiv på iPhone? Arkiv

Vis Arkiv-knappen i stedet for Slett-knappen

  • I Mail på iCloud.com klikker du på
  • I Generelt-fanen velger du «Vis Arkiv-knappen i verktøylinjen».

Hvordan stoppe venneforespørsel?

Hvordan kan jeg avbryte en venneforespørsel jeg har sendt til noen på Facebook? Gå til Sendte venneforespørsler. Trykk på Avbryt ved siden av en venneforespørsel for å avbryte den. Angående dette, hvem kan sende meg melding på messenger? Du kan sende meldinger til alle på Facebook. Meldinger du sender til personer du ikke er venner med, kan havne i meldingsforespørsel-mappen deres. Personer som kan ha blokkert deg på Facebook-chat eller Messenger, mottar heller ikke meldingene dine.

Hvordan unngå venneforespørsler på Facebook?

Her er tipsene:

  1. Under innstillinger, velg «sikkerhet». Her kan du slå av funksjonen som lar profilen din søkes opp via eksterne søkemotorer.
  2. Sett vennelisten til privat.
  3. Under «personvern» kan du velge å kun la venners venner kunne sende deg venneforespørsler.
Også, hva betyr grå ring på messenger? Fylt grå sirkel med en hvit hake

Dette er ikonet på Facebook Messenger som viser at meldingen din har blitt levert til den andre enden.

Hva er Forsvinningsmodus Facebook?

Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i Japan og for land i Europa. Med Forsvinningsmodus kan folk sende hverandre forsvinnende meldinger, bilder, videoer og annet innhold i en chat. Innhold som sendes i forsvinningsmodus, forsvinner når noen forlater chatten eller slår av forsvinningsmodus.

By Malory Logwood

Hvor er innboksen på Facebook? :: Hvordan låse opp Netflix?
Nyttige lenker