Hjem > H > Hvordan Bytte Språk På Viaplay?

Hvordan bytte språk på Viaplay?

Når du har startet filmen du vil se kan du velge ønsket språk i spilleren. Til å begynne med er norsk språk lagt inn som standard. Det gjelder også når du starter en tittel som du tidligere hadde endret språk på, for eksempel fra «Fortsett å se»-listen.

Les mer

Hvordan bytte land på Viaplay?

Den enkleste måten å se Viaplay eller Viafree i utlandet på per dags dato er å benytte seg av en VPN-tjeneste. En VPN er et program hvor du kan endre IP adressen din. Det du må gjøre er bare å laste ned et VPN-program og koble til en norsk server inne på programmet. Dessuten, hvorfor får jeg ikke spilt av viaplay? Prøv en annen enhet eller nettleser

Du kan prøve å spille av noe på Viaplay gjennom en annen støttet enhet. Du kan se alle enhetene vi støtter her. Hvis du bruker en datamaskin kan du også prøve å bytte nettleser. Viaplay har støtte for følgende nettlesere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, og Safari.

Kommer meg ikke inn på Viaplay?

Skru på enhetene og prøv å logg inn igjen. Du kan også surfe til viaplay.no/activate fra en annen enhet eller igjennom en annen nettleser. Hvis problemet fortsetter, sjekk at både Apple TV og Viaplay-appen er oppdatert til nyeste versjon. Hvordan endre språk på Viaplay Apple TV? Du kan endre undertekster og språk når du ser på tv/film/serier ved å swipe opp med fjernkontrollen og deretter velge fra menyen som vises øverst i spilleren.

Hvordan oppdatere Viaplay app?

Samsung Smart TV - Oppdater appen

  1. Naviger til Samsung Smart Hub.
  2. Naviger til app-delen.
  3. Naviger til bunnen og velg “Flere apper”.
  4. Velg knappen “Oppdater apper: #” øverst på skjermen.
  5. Hold nede Velg/Enter-tasten.
  6. I oppdateringsmenyen for apper skal du nå se “Viaplay”-appen.
  7. Slå TV-en av og på igjen.
Du kan også spørre hvordan se viaplay i usa? Dersom du ønsker å funker viaplay i utlandet så er det i hovedsak bare en løsning på dette og det er en VPN. Det samme vil du også oppleve med andre streamingtjenester og nettsteder. Noen tjenester kan være helt blokkert, mens andre kan ha helt annet innhold.

Hvordan endre lokasjon på Netflix?

Netflix er tilgjengelig i mer enn 190 land over hele verden. Hvert land har sin egen katalog med originale og lisensierte serier og filmer. Du kan ikke endre land på kontoen din med mindre du flytter til et annet land. Angående dette, kan man se på viaplay i utlandet? Du som norsk kunde kan benytte deg av Viaplay i hele EU slik som du gjør hjemme i Norge. Tjenesten fungerer akkurat likt som i Norge når det kommer til innhold, teknikk og funksjoner. Tenk på at kvaliteten på materialet kan variere, da den tilpasser seg til nettverkets egenskap samt hastighet.

Man kan også spørre hvorfor virker ikke viaplay på smart tv?

Sjekk status på din Internett-kobling via innstillinger på din TV. Om oppkoblingen ikke finnes, koble din WiFi til TV-en på nytt igjen. Tving avslutning av Viaplay-appen. Vanligvis kan du trykke på returknappen (pilen) til appen slås av og du kommer tilbake til app-menyen.

By Fletch Handshoe

Kan man laste ned filmer fra Viaplay på PC? :: Hvordan få iMessage på Android?
Nyttige lenker