Hjem > H > Hvor Lenge Er Man Lærling Som Elektriker?

Hvor lenge er man lærling som elektriker?

Som ung har man mulighet til å utdanne seg til elektriker gjennom videregående opplæring. Dette tar totalt 4,5 år å gjennomføre, der de to første årene er på skole og de resterende årene er som lærling i bedrift med skole.

Les mer

Følgelig, hvor mye i snitt for å bli elektriker?

Det finnes ikke noen fasit på hvilket snitt som kreves. Det vil variere både fra skole til skole, og fra år til år. Snakk med rådgiver på skolen din for å høre hva som pleier å være poenggrensen på Elektrofag der du bor. Ta dette i betraktning, hva gjør en energioperatør? En energioperatør er en elektrofagarbeider som arbeider innen energiproduksjon og energiforsyning. Arbeidet til energioperatøren er å montere, drifte, vedlikeholde og dokumentere produksjonsanleggene, slik at vi får en sikker og stabil energiproduksjon.

Angående dette, hvor mye tjener en sykepleier i året?

En sykepleier tjener i snitt lønn på ca kr 537.000 i året. Dette er den gjennomsnittlige årslønnen på tvers av alle sykepleiere i Norge per i dag. Man kan også spørre hvor mye tjener flygeledere? Jevnt over har en flygeleder god inntekt, kr 588 000 pr. år i startlønn (2019). Etter hvert vil årslønnen øke avhengig av hvilken enhet man jobber på og ansiennitet.

Hvor mye tjener en flygeleder i måneden?

Et intensivt år på skolebenken etterfølges av ett til ett og et halvt år betalt opplæring. Ifølge SSBs statistikk lå gjennomsnittlig månedslønn for en flygeleder på 93.730 kroner, noe som gir en årslønn på litt over 1,1 millioner i året. Hvor mye tjener en dykker? Lønnsnivået for yrkesdykkere varierer mye avhengig av typen jobb. En erfaren yrkesdykker kan tjene over 700 000 i året, mens en nybegynner kan regne med en gjennomsnittlig årslønn på cirka 400 000.

Hvor mye tjener en maskinist?

En maskinist tjener 810 000,- i året. Tallene er hentet fra Utdanning.no / Statistisk sentralbyrå. Folk spør også hvor mye tjener en matros? En matros tjener 553 800,- i året.

Hvordan bli elektriker på båt?

For å bli maritim elektriker kan du gå først gå VG1 Elektrofag, deretter VG2 Elenergi og ekom eller opplæring i bedrift. Opplæringen dette året skjer i praksis hos en bedrift.

By Seadon Clement

Hvor mye tjener kodere? :: Hva skal til for å bli heismontør?
Nyttige lenker