Slik løser du Msvcr71.dll mangler eller ikke er funnet feil

En msvcr71.dll-feil oppstår når DLL-filen blir savnet, slettet eller ødelagt på en slik måte at programvaren som stoler på den, ikke kan bruke filen slik den var ment å bli brukt.

Et problem med registeret, en virusinfeksjon eller et skadelig program installert på datamaskinen, eller til og med et problem med maskinvaren kan være årsaken til msvcr71.dll feilene.

Du ser kanskje en msvcr71.dll-feilmelding på ethvert Windows-program eller operativsystem som bruker filen, som Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Msvcr71.dll feil

Msvcr71.dll feilmelding.

Når problemer med denne spesielle DLL-filen oppstår, kan feilene som indikerer et problem med msvcr71.dll, presenteres i noen av følgende feilmeldinger:

  • Msvcr71.dll ikke funnet
  • Dette programmet kunne ikke starte fordi msvcr71.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
  • Programmet kan ikke starte fordi msvcr71.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å fikse dette programmet.
  • Kan ikke finne [PATH] msvcr71.dll
  • Filen msvcr71.dll mangler.
  • Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: msvcr71.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

De fleste msvcr71.dll feilmeldinger vises når du prøver å kjøre et bestemt program, men kan også sees når du installerer et bestemt program, starter eller avslutter Windows, eller muligens til og med når du installerer en ny versjon av Windows.


Slik løser du Msvcr71.dll feil

Last aldri ned DLL-filer fra et nettsted du ikke 100% stoler på. Det er viktig å bare bruke pålitelige, offisielle kilder når du laster ned filer som msvcr71.dll.

Å starte Windows i sikkermodus kan være det eneste alternativet for å fullføre de fleste av disse trinnene hvis msvcr71.dll-filen forhindrer Windows i å starte opp normalt.

  1. Gjenopprett msvcr71.dll fra papirkurven. En manglende msvcr71.dll-fil kan ganske enkelt bety at du eller et program på datamaskinen din slettet filen, og dermed sendte den til papirkurven. Msvcr71.dll-filer som du vet var i papirkurven på et tidspunkt, men som siden har blitt "permanent" slettet med tømming av papirkurven, kan kanskje gjenopprettes med et gratis filgjenopprettingsprogram.

    Dette trinnet skal bare utføres hvis du er sikker på at msvcr71.dll-filen du gjenoppretter faktisk ikke er et virus eller en misdannet DLL-fil som i første omgang ble slettet av en god grunn. Hvis du bare slettet det ved et uhell, er det helt greit å gjenopprette det.

  2. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Hvis du mistenker at msvcr71.dll-feilene på en eller annen måte er relatert til skadelige programmer eller virus som er på datamaskinen din, kan det å løpe DLL-problemer å kjøre en skanning for å fjerne infeksjonen.

  3. Installer programmet som bruker msvcr71.dll-filen på nytt. Hvis du kjører et bestemt program, er det som ber deg om å se feilen, og deretter kan du installere det på nytt, forny filen og fjerne feilen.

    Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Den "offisielle" msvcr71.dll-filen som Windows beholder, ligger i en undermappe i C: Windows -katalogen, så ominstallering av programvaren tar sannsynligvis en fersk kopi av DLL-filen fra mappen.

  4. Søk på datamaskinen din for en msvcr71.dll-sikkerhetskopi. Det er mulig at programmet som ga den originale DLL-filen har en andre (eller til og med tredje) kopi andre steder som du kan flytte til stedet der msvcr71.dll mangler.

    For eksempel oppbevarer Windows ikke bare en kopi av msvcr71.dll i en Windows mappe, men det gjør også Adobe Photoshop, SUPERAntiSpyware og Adobe Acrobat, blant andre.

    Det bør være klart hvor du skal kopiere msvcr71.dll til hvis DLL-feilmeldingen spesifiserer hvilken mappe DLL-filen mangler.

    Det er mange gratis filsøkverktøy du kan bruke hvis du ikke vil bruke det innebygde søkealternativet i Windows. Alt er ett eksempel.

  5. Rediger Windows-registeret hvis din spesielle msvcr71.dll feil er relatert til SQL Developer. Følg disse instruksjonene på OracleNZ for å gjøre de spesifikke registerendringene som kreves for å løse dette problemet.

    Denne DLL-løsningen er bare passende hvis du opplever en "msvcr71.dll mangler" når du åpner SQL Developer for første gang etter installasjon, noe som ser ut til å være et vanlig problem.

  6. Last ned filen msvcr71.dll fra AddictiveTips. Ja, vi advarte nettopp ovenfor om nedlasting av DLL-filer, men AddictiveTips er et nettsted som vi stoler på som gir en ren, uendret msvcr71.dll-fil som du kan laste ned hvis datamaskinen din mangler DLL.

    Når du har lastet ned msvcr71.dll og plassert i riktig mappe som beskrevet via den lenken ovenfor, må du kanskje registrere DLL-filen. For å gjøre det, åpne ledeteksten og skriv inn regsvr32 msvcr71.dll.

  7. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis DLL fortsetter på dette punktet, vil du kanskje prøve å tilbakestille datamaskinen til en tidligere gang ved hjelp av Systemgjenoppretting. Dette vil endre mange viktige systemfiler tilbake til tilstanden de var i på et tidligere tidspunkt, noe som kan være det du trenger å gjøre hvis msvcr71.dll-feilen ble forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon.

  8. Oppdater driverne for maskinvareenheter som kan være relatert til msvcr71.dll. I likhet med trinn 3, hvis du mottar en "Feilen msvcr71.dll mangler" når du gjør noe spesifikt som å spille et 3D-videospill, for eksempel, prøv å oppdatere driverne for skjermkortet.

    Msvcr71.dll-filen har kanskje ikke noe med skjermkort å gjøre. dette var bare et eksempel for å illustrere at du bør se etter hva som skjer på tidspunktet for feilen for å justere hvordan du feilsøker problemet.

  9. Rull tilbake en driver til en tidligere installert versjon. Hvis msvcr71.dll-feilene starter etter at du har oppdatert en bestemt enhetsdriver, er det sannsynlig løst ved å fjerne driveren og gå tilbake til den tidligere installerte.

  10. Kjør kommandoen sfc / scannow System File Checker for å erstatte en manglende eller korrupt kopi av DLL-filen. Avhengig av hvilken versjon av Windows du har, kan det hende at msvcr71.dll-filen blir levert av Microsoft. I så fall kan du bruke System File Checker (SFC) -verktøyet til å gjenopprette den tilbake til normal tilstand.

  11. Installer eventuelle utestående Windows-oppdateringer. Servicepakker og oppdateringer levert gjennom Windows Update kan oppdatere eller erstatte noen av de flere dusin Microsoft-distribuerte DLL-filene på datamaskinen din. Det kan være slik at problemet msvcr71.dll-filen er inkludert i en av disse oppdateringene.

  12. Test RAM og test deretter harddisken. Datamaskinens minne og harddisk er ganske enkle å teste, og en feil med en av dem kan vise seg å være synderen av eventuelle msvcr71.dll-feil.

    Du kan ende opp med å måtte erstatte minnet eller bytte ut harddisken hvis noen av disse testene mislykkes.

  13. Reparer installasjonen av Windows hvis trinnene ovenfor fortsatt ikke har løst msvcr71.dll-filfeilene. Å gjøre dette bør gjenopprette alle DLL-filene til sine fungerende versjoner som om de ikke har blitt endret eller brukt.

  14. Bruk en gratis registerrens for å reparere problemer relatert til denne filen. Registerrensingsverktøy kan vanligvis løse problemer knyttet til DLL-filer ved å fjerne ugyldige registeroppføringer som kan forårsake DLL-feilen.

  15. Utfør en ren installasjon av Windows hvis ingen av trinnene ovenfor har klart å fikse msvcr71.dll-feilen. Akkurat som det høres ut, sletter en ren installasjon av Windows den nåværende installasjonen pluss alle filene på harddisken, og installerer deretter en ny, fersk kopi av operativsystemet.

    Ikke hopp direkte til dette trinnet før du prøver de andre ovenfra. Dette er den mest destruktive oppløsningen fordi den fjerner alt og har du til å starte på nytt fra bunnen av. Det skal bare utføres hvis du ikke har hatt hell med de tidligere trinnene.

  16. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis ingen av programvaretrinnene har vist seg å være nyttige. På dette punktet er den eneste mulige årsaken til msvcr71.dll-feilene på dette tidspunktet en feil maskinvare.


Har du fortsatt problemer med Msvcr71.dll?

Vil du helst at noen andre fikser dette DLL-problemet for deg? Se hvordan fikser jeg datamaskinen min? for en fullstendig liste over supportalternativene dine, pluss hjelp med alt underveis, som å finne ut reparasjonskostnader, lagre filene dine hvis du trenger dem flyttet andre steder, velge en reparasjonstjeneste og mye mer.

Legg igjen en kommentar