Slik løser du mss32.dll mangler eller ikke funnet feil

Mss32.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av mss32 DLL-filen, en Miles Sound System DLL-fil som noen programmer og videospill bruker for å laste lydfiler.

I noen tilfeller kan mss32.dll-feil indikere et registerproblem, et virus- eller malware-problem eller til og med en maskinvarefeil, men sjansen er stor for at filen bare er skadet eller mangler.

Feilmeldingen mss32.dll kan gjelde ethvert program eller system som kan bruke filen på hvilket som helst av Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


mss32.dll feil

Det er flere forskjellige måter som mss32.dll-feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste måtene du kan se en på:

  • Mss32.dll ikke funnet
  • Dette programmet kunne ikke starte fordi mss32.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
  • Kan ikke finne [PATH] mss32.dll
  • Filen mss32.dll mangler.
  • Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: mss32.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Mss32.dll feilmeldinger kan vises mens du spiller PC-spill, bruker eller installerer bestemte programmer, når Windows starter eller slås av, eller kanskje til og med under en Windows-installasjon.


Slik løser du mss32.dll feil

Ikke last ned mss32.dll fra et "DLL nedlastingsnettsted". Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av mss32.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av mss32.dll-feilen.

  1. Gjenopprett mss32.dll fra papirkurven. Den enkleste mulige årsaken til en "manglende" mss32.dll-fil er at du feilaktig har slettet den.

    Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet mss32.dll, men du allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette den med et gratis filgjenopprettingsprogram. Gjør dette bare hvis du er sikker på at du selv har slettet filen og at den fungerte som den skal før det.

  2. Installer programmet som bruker mss32.dll-filen på nytt. Hvis mss32.dll DLL-feilen oppstår når du bruker et bestemt program, bør du installere filen på nytt hvis du installerer programmet på nytt.

    Steam er et vanlig program som opplever mss32.dll-feil, så hvis det er programmet du ser DLL-feilen i, kan ominstallering av Steam vise seg å være veldig nyttig.

    Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Å installere programmet som gir mss32.dll-filen på nytt, hvis mulig, er en sannsynlig løsning på denne DLL-feilen.

  3. Bekreft integriteten til Steam-spillbufferen. Dette trinnet er helt klart bare aktuelt hvis mss32.dll feil er relatert til et Steam-spill.

    Hvis dette trinnet ikke fjerner mss32.dll-feilen, navigerer du til mappen på datamaskinen som spillfilene er lagret i, sletter "bin" -mappen og bekrefter deretter spillbufferen. Følg disse instruksjonene fra Steam Community for noen mer spesifikke trinn for å gjøre det.

  4. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Noen mss32.dll-feil kan være relatert til et virus eller annen malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen. Det er til og med mulig at mss32.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer seg som filen.

  5. Oppdater driverne for maskinvareenheter som kan være relatert til mss32.dll. Hvis du for eksempel mottar en feilmelding "Filen mss32.dll mangler" når du spiller et videospill, kan du prøve å oppdatere driverne for lydkortet.

    Mss32.dll-filen kan eller ikke er relatert til lydkortdrivere eller programvareinstallasjon - dette var bare et eksempel. Nøkkelen her er å være nøye med feilkonteksten og feilsøke deretter.

  6. Rull tilbake en driver til en tidligere installert versjon hvis mss32.dll-feil startet etter oppdatering av en bestemt maskinvareenhets driver.

  7. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at mss32.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, kan en systemgjenoppretting løse problemet.

  8. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis noen mss32.dll-feil vedvarer. Etter en ren installasjon av Windows kan DLL problemet bare være maskinvarerelatert.


Legg igjen en kommentar