Slik løser du Advrcntr2.dll mangler feil (Nero)

Advrcntr2.dll feil, oftest "Dette programmet krever filen advrcntr2.dll, som ikke ble funnet på dette systemet." feil, forårsakes når advrcntr2.dll-filen, uansett årsak, blir slettet eller flyttet fra riktig sted.

Advrcntr2.dll-filen kan gå "manglende" fordi den ved et uhell ble slettet fra mappen, fordi et antivirusprogram eller annet sikkerhetsprogram feilaktig fjernet den og trodde det var en sikkerhetstrussel, eller på grunn av et problem da du sist oppgraderte eller installerte Nero på nytt.


Advrcntr2.dll feil

Advrcntr2.dll feil kan vises på noen forskjellige måter, avhengig av hvordan den ble generert. Her er de vanligste advrcntr2.dll-feilene som folk ser, med den første som er den vanligste:

  • Dette programmet krever filen advrcntr2.dll, som ikke ble funnet på dette systemet.
  • Filen advrcntr2.dll ikke funnet
  • ADVRCNTR2.DLL MISSER

De fleste advrcntr2.dll "ikke funnet" feil skyldes problemer med Nero CD- og DVD-brenneprogram. Advrcntr2.dll DLL-filen er en fil som må eksistere i riktig mappe for at Nero skal kunne brenne CDer eller DVDer.

Advrcntr2.dll-feilmeldingen gjelder sannsynligvis bare Nero versjon 7, men den kan også være knyttet til andre versjoner og kan sees på hvilket som helst av Microsofts operativsystemer som Nero er kompatibel med.

Advrcntr2.dll feil kan også vises på datamaskiner uten Nero installert hvis datamaskinen er infisert med visse typer virus eller annen skadelig programvare.


Slik løser du Advrcntr2.dll feil

Ikke last under noen omstendigheter DLL-filen advrcntr2.dll fra "DLL nedlastingsside." Det er flere grunner til at nedlasting av DLL-filer fra disse nettstedene aldri er en god idé. Hvis du allerede har det, slett det fra hvor du legger det.

  1. Start datamaskinen på nytt. Advrcntr2.dll-feilen kan være en fluke, og en enkel omstart kan fjerne det helt.

  2. Registrer serienummeret til din spesielle Nero-installasjon. En enkel måte å gjøre dette på er med et produktnøkkelfinnerprogram.

  3. Avinstaller Nero fra datamaskinen.

    Du kan avinstallere programmet ved hjelp av Avinstaller Nero-lenken i Nero-programgruppen (hvis tilgjengelig) eller via Programmer og funksjoner eller Legg til / fjern programmer i Kontrollpanel. Et annet alternativ er å bruke et gratis avinstalleringsverktøy.

  4. Start datamaskinen på nytt.

  5. Last ned gratis Nero General CleanTool, og pakk den ut og kjør den. Dette verktøyet vil sikre at Nero blir fjernet 100 prosent fra datamaskinen din.

    Denne filen er i ZIP-format. Pakk den ut fra Windows, eller bruk en dedikert filutpakning som 7-Zip.

    Nero General CleanTool fungerer bare garantert opp gjennom Nero 9. Nyere versjoner av Nero bør avinstalleres mer fullstendig via standard avinstallasjonsmetode i trinn 3, men prøv gjerne CleanTool hvis du vil.

  6. Start datamaskinen på nytt, bare for å være trygg.

  7. Installer Nero fra den originale installasjonsplaten eller den nedlastede filen. Forhåpentligvis bør dette trinnet gjenopprette advrcntr2.dll-filen.

  8. Installer den siste oppdateringen til Nero-programmet ditt hvis det er en tilgjengelig. Det kan ha vært visse problemer i den opprinnelige versjonen av Nero som forårsaket advrcntr2.dll-feilen du har sett.

  9. Start datamaskinen på nytt ... igjen.

  10. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet ditt hvis Nero-installasjonstrinnene ikke løser problemet. Noen advrcntr2.dll-problemer er faktisk relatert til fiendtlige programmer som maskerer seg som advrcntr2.dll-filen.

    Advrcntr2.dll-filen skal være i mappen C: Program Files Common Files Ahead Lib. Hvis du finner advrcntr2.dll-filen i mappen C: Windows eller C: Windows System32, er sjansen stor for at det ikke er Neros legitime advrcntr2.dll-fil.


Legg igjen en kommentar