Slik kobler du Apple AirPods til iPhone og iPad

Apple AirPods ørepropper leverer fantastisk lyd, ekte trådløshet, føles bra i ørene og støtter avanserte funksjoner som Siri og automatisk balansering av lyd når du tar den ene ut, men lar den andre være. Lær hvordan du konfigurerer AirPods på iPhone eller iPad.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder både de originale AirPods og AirPods 2 og iPhone- eller iPad-enheter med iOS 10 eller nyere. Det er separate instruksjoner for å konfigurere AirPods Pro.


Hvordan sette opp Apple AirPods med iPhone og iPad

En av tingene som gjør Apple AirPods kraftige og nyttige er den skreddersydde W1-brikken inni dem. W1 støtter mange funksjoner i AirPods, men en av de mest praktiske er oppsettet. Apple designet AirPods for å koble seg raskt og lettere enn andre Bluetooth-enheter.

  1. For å pare AirPods, aktiver Bluetooth på iOS-enheten din ved å åpne kontroll~~POS=TRUNC og deretter trykke på Bluetooth ikonet for å aktivere det.

  2. Hold AirPods-saken - med AirPods i - en tomme eller to unna iPhone eller iPad, og åpne deretter saken.

  3. Trykk og hold inne knappen på AirPods-saken.

  4. Følg instruksjonene på skjermen. Dette vil trolig bestå av taping av Koble knapp.

  5. AirPods blir automatisk konfigurert til å fungere med alle enheter som er koblet til den samme iCloud-kontoen som brukes på enheten du konfigurerte dem på.

Koble ikke AirPods fortsatt til etter å ha fulgt disse trinnene? Få grundig hjelp ved å sjekke hvordan du løser det når AirPods ikke kobles til.


Krav til bruk av AirPods

Du kan bruke AirPods med andre enheter enn iPhone og iPad. AirPods fungerer med Android, kan koble til en Mac og kan spille av lyder fra Apple TV. For å bruke Apple AirPods med disse enhetene, trenger du:

  • En Apple Watch som kjører watchOS 3 eller høyere.
  • En Mac som kjører macOS 10.12 (Sierra) eller nyere.
  • En Apple TV som kjører tvOS 10.2 eller nyere.
  • En enhet fra en annen produsent som støtter Bluetooth-lyd.

Legg igjen en kommentar