Slik importerer du ICS-kalenderfiler

Å følge innholdet i flere kalendere vil føre til tapte hendelser. Unngå tidsforvirring ved å importere informasjonen din fra alle kalenderne til en applikasjon. Uansett format eller alder på kalenderapplikasjonene dine, er det en god sjanse for at de kan eksportere hendelser og avtaler i en ICS-fil. De fleste kalenderapplikasjoner - inkludert Google Kalender og Apple Kalender - kan importere ICS-filer.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder Apple Kalender og Google Kalender, men de fleste kalendere støtter import av ICS-filer.

Etter at du har eksportert kalenderoppføringene dine som en ICS-fil med .ics-utvidelse, kan du importere den til ønsket kalender. Der kan du slå sammen oppføringene med din eksisterende kalender eller få hendelsene til å vises i en ny kalender i applikasjonen du bruker.


Importer ICS-kalenderfiler til Google Kalender

  1. Åpne Google Kalender på calendar.google.com.

  2. Velg utstyrsikonet til venstre for profilbildet ditt øverst i Google Kalender.

  3. Velg innstillinger i rullegardinmenyen.

  4. Velg Import Eksport alternativet fra alternativene på venstre side av skjermen.

  5. Velg import etter Import Eksport. Velg alternativet som heter Velg fil fra datamaskinen i import seksjon. Finn og åpne ICS-filen du vil bruke.

  6. Velg kalenderen du vil importere ICS-hendelsene til i Legg til i kalenderen nedtrekksmenyen.

  7. Velg import.

For å lage en ny kalender som du kan bruke ICS-filen med, gå inn på innstillinger Og velg Legg til kalender. Fyll ut de nye kalenderdetaljene og fullfør deretter den med LAG KALENDER knapp. Velg deretter kalenderen under importprosessen.


Importer ICS-kalenderfiler i Apple Calendar

I likhet med Google Kalender gjør Apple Calendar det også enkelt å importere ICS-filer.

  1. Åpen Kalender på Mac-en. Klikk filet på menylinjen og velg import fra rullegardinmenyen.

  2. Finn og uthev ønsket ICS-fil og klikk import.

  3. Velg kalenderen du vil at de importerte hendelsene skal legges til, eller velg Ny kalender for å opprette en ny kalender for den importerte timeplanen.

  4. Plukke ut OK.

Alle kalenderoppføringene dine er nå samlet i Apple Calendar-applikasjonen.


Om ICS-filformat

ICS-filformatet er et universelt kalenderformat som brukes av kalender- og e-postprogrammer, inkludert Outlook for Microsoft 365, Google Calendar, Yahoo Calendar og Apple Calendar. ICS-filer er vanlige tekstfiler som inneholder informasjon som tittel, tid og møtedeltakere.

Legg igjen en kommentar