Slik får du Google Kalender på Windows-skrivebordet

Google Kalender er et av de vanligste skybaserte kalendersystemene som brukes av millioner av mennesker over hele verden. Noen ganger vil du imidlertid kanskje få tilgang til Google Kalender fra Windows-skrivebordet.

Det er noen enkle måter å gjøre dette på. Den ene er rett og slett å synkronisere Google Kalender med standard Windows Desktop Kalender-appen. Andre måter er å synkronisere Google Kalender med en rekke Windows-skrivebordskalenderapper du kan bruke i stedet.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Windows 10.


Slik synkroniserer du Google Kalender med Windows Kalender Desktop-appen

Den enkleste måten å få informasjon om Google Kalender er ved å synkronisere den med Windows-kalenderen.

  1. Velg Start menyen, skriv kalender og velg deretter Kalender app.

  2. Når Windows Kalender åpnes, velger du utstyr ikonet nederst til venstre for å åpne Kalenderinnstillinger. Velg innstillingsmenyen Administrer kontoer > Legg til konto.

  3. Legg til en konto vindu, velg Google.

  4. Du blir bedt om å logge på Google-kontoen din. Skriv inn navn og passord for Google-kontoen din.

  5. Godkjenn tilgang for Windows for å få tilgang til Google-kontoen din.

  6. Når du er ferdig med å synkronisere Google Kalender-kontoen din med Windows Kalender, ser du alle hendelsene og andre elementene fra Google Kalender-agendaen din vises i Windows Kalender.

  7. Når du har synkronisert Google Kalender-kontoen din, kan du også legge til, slette eller redigere eksisterende Google Kalender-hendelser fra Windows Kalender.


Slik synkroniserer du Outlook med Google Kalender på skrivebordet

Hvis skrivebordskalenderen du bruker er Outlook i stedet for Windows Kalender, kan du enkelt synkronisere Google Kalender med Outlook-skrivebordsprogrammet.

Ved å gjøre dette kan du se alle Google Kalender-begivenhetene og agendaen din fra Outlook-kalenderen.

  1. Åpne Outlook, og velg deretter kalender ikonet i nederste venstre hjørne for å åpne Outlook-kalenderen.

  2. Plukke ut Hjem > Åpne kalender > Fra Internett.

  3. Du trenger den delte kalenderkoblingen fra Google Kalender i neste vindu, så åpne Google Kalender og velg tre prikker ikonet ved siden av kalenderen du vil dele.

  4. Plukke ut Innstillinger og deling, bla ned til Tilpass delen, og kopier Hemmelig adresse i iCal-format kobling.

  5. Tilbake i Outlook-kalendervinduet, lim inn iCal-lenken du kopierte til Nytt abonnement på internettkalenderen felt og velg OK.

  6. Når du er ferdig, synkroniseres Outlook-kalenderen med Google Kalender-kontoen din og viser alle hendelsene og avtalene dine.

    En forskjell mellom synkronisering med Windows Kalender og Outlook er at iCal med Outlook er skrivebeskyttet. Så du kan se alle hendelsene, men du kan ikke opprette eller redigere noen nye Google Kalender-hendelser.


Slik legger du til Google Kalender-widget i Google Chrome

Hvis du bruker Google Chrome-nettleseren mer enn noen annen desktop-app, vil det være fornuftig å få tilgang til Google Calendar der i stedet for noen annen desktop-app.

Å få tilgang til Google Kalender fra Chrome er like enkelt som å installere Chrome-utvidelsen for Google Kalender. Det er spesielt praktisk å legge til Google Kalender i Chrome fordi du ikke trenger å åpne et annet skrivebordsprogram for å se informasjonen om Google Kalender på skrivebordet ditt.

  1. Åpne Google Chrome og logg på Google-kontoen din.

  2. Finn Google Kalender i Chrome Nettmarked og installer utvidelsen.

  3. Velg Google Kalender ikonet øverst i nettleseren for å se dagsordenen din fra Google Kalender.

  4. Google Kalender-utvidelsen er ikke bare skrivebeskyttet. Velg + for å legge til et nytt arrangement i Google Kalender.


Legg igjen en kommentar