Imgur gjennomgang

Imgur er et gratis bildehotellnettsted som fungerer som en populær måte å lage og dele memer og være vert for GIF-er og andre bilder. Med noen få hundre millioner brukere er det aldri mangel på innhold.

Du kan bla gjennom Imgur for å finne morsomme bilder eller dele dine egne med verden. Gallerier støttes, registrering er gratis, og det lar deg lagre så mange bilder du vil; de blir på Imgur for alltid, med mindre du bestemmer deg for å slette dem.

I tillegg til å lagre bildene dine, lar Imgur deg beskjære og endre størrelse på bilder, samt justere andre avanserte innstillinger gjennom den elektroniske bildeditoren.

Besøk Imgur

Hva vi liker

  • Ingen konto er nødvendig for å laste opp bilder.

  • Last opp et ubegrenset antall bilder.

  • Bilder lagres for alltid.

  • Last opp i bulk.

  • Lag fotoalbum.

  • Del bilder med hvem som helst.

  • Støtter store GIF-opplastinger.

Det vi ikke liker

  • Fungerer ikke med det populære PSD-formatet.

  • Kan ikke laste opp GIFV-filer.


Imgur App

Imgur har en mobilapp for iOS- og Android-brukere:

Android iOS

Du kan bruke Imgur-mobilappen til å bla gjennom nettstedet og dele filer mens du er på farten.

8 gratis bilderedigeringsapper slik at du kan redigere på farten


Imgur begrensninger

Følgende filformater støttes når du laster opp til Imgur: JPEG, PNG, GIF, APNG, TIFF, MP4, MPEG, AVI, WEBM, QuickTime, x-matroska (MKV), x-flv (FLV), x-msvideo, og x-ms-wmv (WMV).

20 MB er den største filstørrelsen for ikke-animerte filer som JPG. PNGer over 5 MB konverteres automatisk til JPG, og ikke-animerte bilder større enn 1 MB (5 MB hvis du er logget inn) komprimeres for å redusere størrelsen (men den samme kvaliteten forblir).

GIF- og videoopplastinger kan være så store som 200 MB og så lange som 60 sekunder; de konverteres til GIFV (med fjernet lyd) for å krympe størrelsen hvis filen overstiger 2 MB.

Hver bruker kan bare laste opp 50 bilder til Imgur hver time. Denne begrensningen er satt av IP-adressen din, noe som betyr at hvis du skulle logge på den samme kontoen din fra en annen IP-adresse etter å ha lastet opp 50 bilder, kan du laste opp ytterligere 50 under den adressen.


Hvordan laste opp til Imgur

Det er veldig enkelt å sette bildene dine på Imgur. Det kan gjøres fra en datamaskin eller mobilappen.

  1. Plukke ut Nytt innlegg på toppen av Imgur.

  2. Dra og slipp bildene du vil laste opp til Imgur. Du kan i stedet velge Velg Foto / video or Lim inn bilde eller URL alternativ. Under disse er det flere valg for opplasting: Meme Gen. og Video til Gif.

  3. Gi innlegget en tittel.

  4. Eventuelt rediger bildet. Hold musen over den og bruk menyen med tre punkter for å åpne redigereren. Du kan beskjære og endre størrelse på bildet.

  5. På dette tidspunktet er det noen måter å laste opp og dele bildene dine på Imgur:

    • Velge Til samfunnet krever at du logger på Imgur-kontoen din eller oppretter en ny akkurat nå. Det vil legge ut bildene offentlig for alle å se. Hvis du går denne ruten, må du velge Del til fellesskapet når du har logget inn.
    • Det andre alternativet for opplasting er skjult, som ikke krever en konto, men det vil ikke legge ut bildene på hjemmesiden for alle å se. Du får i stedet en privat delelink.
    • Deling er også tillatt per bilde. Enten du laster opp bare ett eller flere bilder / videoer, hold musen over den du vil få en delelink til, og velg Få delingskoblinger for å finne alle disse alternativene.

    Du kan også bruke denne siden til å legge til koder til bildene dine for å gjøre det lettere for folk å finne. Hvis du har lastet opp mer enn en, omorganisere er et alternativ som lar deg bestille bildene i albumet, men du vil at de skal vises.

  6. Nå som innholdet ditt er lastet opp, kan du dele lenken hvor du vil!


Mer om Imgur

  • Flere lenker blir gitt etter at du har lastet opp et bilde til Imgur, for eksempel en direkte, HTML, BBCode Link og markdown-lenke.
  • Bilder du laster opp kan ha sin egen tittel og beskrivelse, noe som hjelper når du deler dem med andre.
  • Brukere kan like, ikke like, favoritt, dele og kommentere bilder.
  • Den avanserte søkeboksen lar deg finne bilder med en bestemt tittel, søke etter en bestemt bruker og finne bilder oppført under en bestemt tag
  • Du kan bla gjennom bilder lastet opp av andre Imgur-brukere og filtrere dem etter Mest viral eller en populær tag, og sorter deretter innleggene etter populære, nyeste, beste eller tilfeldige.
  • De beste toppkommentarene kan sees hver dag, og spenner over alle de offentlige bildene på nettstedet
  • Imgur inkluderer en Meme Generator som lar deg legge til tilpasset tekst til et populært bilde, en fra en annen bruker eller en du har lastet opp selv
  • Et helt fotoalbum kan vises på full skjerm og lastes ned samtidig som en ZIP-fil
  • Tilfeldig modus er en morsom måte å finne et tilfeldig, populært bilde en annen bruker har lastet opp til Imgur
  • Nettvideoer kan konverteres til GIF-er ved hjelp av Imgur's Video to GIF-side

Avsluttende tanker om Imgur

Du ville ha rett i å anta at nesten hvert bilde du kommer inn på populære nettsteder som Reddit og sosiale medier, er vert på Imgur.

Nettstedet er enkelt å bruke, krever ingen konto, støtter ubegrenset opplasting og livslang lagring, og støtter alle de populære bildeformatene ... det er ikke mye å mislike med det. Det er ikke rart at det får milliarder av innleggsvisninger hver måned.

Vi setter pris på det faktum at du ikke trenger en konto for å bruke Imgur. Nå, hvis du vil ha tilgang til å redigere filen og fjerne den med letthet senere, bør du opprette en konto. Det er helt gratis og tar bare et minutt.

Det er andre gratis online bildebehandlingsnettsteder som ikke gir ut den direkte lenken til et bilde etter at det er lastet opp, slik at den lille funksjonen med Imgur er en stor velsignelse. Dette er veldig nyttig når du deler bilder med andre.

Det ser ut til at Imgur har tenkt på alt når det gjelder lagring av bildene dine på nettet, så det er egentlig ingenting å klage på.

Besøk Imgur


Legg igjen en kommentar