Hvordan leie eller kjøpe filmer med YouTubes filmutleietjeneste

YouTube er mest kjent for sine brukeropplastede gratisvideoer av Matt som danser rundt om i verden, snakkende hunder og pianospillende katter.

I tillegg til alle disse gratis videoene, streamer YouTube også en overflod av filmtitler, inkludert nye utgivelser og klassikere, via filmutleietjenesten, noe som gjør YouTube til et tilgjengelig video-on-demand-alternativ for både å leie og kjøpe filmer.

Instruksjonene nedenfor gjelder nettversjonen av YouTube.


Hvordan leie YouTube-filmer

Å leie eller kjøpe en film på YouTube ved hjelp av en nettleser, følg disse trinnene:

  1. Åpne YouTube og klikk Filmer og show i YouTubes navigasjonslinje. Du kan også skrive "YouTube-filmer" i søk hvis du har YouTube på en smart-TV, mediestreamer eller spillkonsoll.

  2. Velg nye utgivelser, filmgenrer, eller bla gjennom gratis filmer. 

  3. Når du har funnet en film å leie eller kjøpe, klikker du på Tittel or omslagskunst.

  4. Traileren begynner umiddelbart å spille. Under er det all informasjonen du trenger å vite om filmen, inkludert relaterte videoer og noen ganger brukerkommentarer.

  5. Klikk KJØP eller LEIE å leie eller kjøpe filmen (eller TV-showet). Noen filmer tilbyr både leie- og kjøpsalternativer, og noen tilbyr bare kjøp.

  6. For å fortsette, hvis du ikke allerede har gjort det, må du opprette eller logge på YouTube eller Google Gmail-kontoen din.

  7. Du kan også trenge å oppgi kredittkort og faktureringsinformasjon hvis dette er ditt første Google-kjøp.

  8. Velg HD eller SD. (Noen ganger er 4K et alternativ.) Du kan også angi en kupongkode for å få rabatt på leien.

  9. Når trinnene ovenfor er fullført, kan du se videoen med en gang eller vente til opptil 30 dager med å starte avspilling.

    Husk at for utleie må du se filmen innen 24 eller 48 timer fra du trykker på Spille. Du kan imidlertid se filmen så mange ganger du vil i det angitte leievinduet. Hvis du kjøper en film, kan du se den når som helst, så mange ganger du vil.


Få refusjon hvis det er et problem

I forbindelse med denne anmeldelsen ble to betalte filmutleie og en gratis film vist.

Den første filmen som ble testet var The Green Hornet, som ble sett på en Chrome-nettleser fra Google TV (forgjengeren til Android TV). Tjue minutter ut i filmen hoppet den til slutten av filmen og stoppet. For å løse problemet ble filmglidebryteren plassert like forbi punktet der den hoppet. Den spilte igjen i 10 minutter og hoppet igjen til slutten. Det samme skjedde på en PC. Da vi ikke kunne se filmen, ble det bedt om refusjon. Prosessen var enkel og effektiv.

De to gjenværende filmene som ble sett på: The Dilemma og Super Size Me spilte uten ytterligere problemer.

For å få refusjon på et YouTube-filmkjøp, besøk din Kjøpssiden og velg Be om refusjon ved siden av tittelen.

Når du har angitt problemet du hadde, klikker du på alternativet du vil ha tilbakebetaling. I noen tilfeller refunderes pengene raskt. Imidlertid kan YouTube ønske mer bekreftelse for å aktivere feilsøking på slutten for å løse problemet før autorisasjon for refusjon. For mer hjelp, besøk supportsiden for YouTube-filmer.


Oversikt over YouTube Movie Rental Service

Hva vi liker

  • Online utleie og kjøpsalternativer for film / TV.

  • Tilgjengelig på mange enheter.

  • Gir tilgang til filmbonusfunksjoner.

  • Refusjon mulig hvis du har et problem.

Det vi ikke liker

  • Ikke så mange titteltilbud som noen konkurranser.

  • HDR er ikke angitt på 4K-filmutleie / -kjøp.

  • Leie- og kjøpsinstruksjoner for enkelte enheter er ikke klare.

  • Ikke godt promotert.

Leie- og kjøpssatser på YouTube varierer fra $ 2.99 til $ 19.99. Leieprisene gjelder for en 24 eller 48-timers periode når du treffer spillet - avhengig av filmen, kan det hende du har opptil et 30-dagersvindu for å starte avspillingsprosessen.

YouTube-filmutleietjenesten skal ikke forveksles med YouTubeTV, som er en streamingtjeneste med betalt abonnement som gir tilgang til en pakke med flere TV- og filmstrømningskanaler for en flat månedlig avgift. YouTube TV ligner tjenester som SlingTV og DirecTV Now, som gir et ledningsskjærende alternativ til kabel- og satellitt-TV.


De beste funksjonene for utleie av film på YouTube

På en lignende måte som andre video-on-demand-tjenester inkluderer YouTubes betalte filmutleietjenester titler som The Big Ugly, What We Found, The Secret Garden, The Silencing, The Killer Next Door, Black Water Abyss, Homefront, The King av Staten Island, John Wick 3 og mer. Mange titler er tilgjengelige i både standard og high-definition, og et begrenset antall i 4K (avhengig av om enhetene og Internett-hastigheten din støtter ønsket alternativ.) YouTube foreslår en Internett-hastighet på minst 20 Mbps for 4K-streaming).

I tillegg til de utvalgte titlene som vises på YouTube Movies-siden, kan du også søke om en bestemt film- eller TV-serietittel er på tjenesten, bla gjennom AZ-tittellisten eller gjennom emnekategorier, som inkluderer:

  • Nye utgivelser
  • Toppsalg
  • Animerte filmer,
  • Action eventyr
  • Komedie
  • Classic
  • dokumentarer
  • Drama
  • Horror
  • Science Fiction
  • og mer...

Det er også en relatert videoliste som du kan få tilgang til fra filmsiden - du trenger ikke å leie filmen for å få tilgang til listen.


Flere funksjoner for utleie av YouTube-filmer

Opplevelsen av å se YouTube-filmer på en TV er god.

  • Bildekvaliteten er klar og lys på den store skjermen, og det er vanligvis ingen synlige gjenstander.
  • YouTube tilbyr en fullstendig filmopplevelse - som det du finner på en DVD eller Blu-ray-plate - som inkluderer bonusutstyr. 
  • Noen av disse statistene på filmsiden inkluderer videoer bak kulissene, cast-intervjuer, samt unike parodier, klipp og andre opplastinger fra YouTube-brukere.

YouTube-filmutleie- og kjøpsinstruksjoner er også tilgjengelig for:

  • De fleste PC-nettlesere
  • YouTube Movie-apper tilgjengelig på iOS-enheter (10.0 eller nyere) og Android-smarttelefoner
  • Velg Smart TV-er (primært 2013 eller nyere som kjører Android TV-operativsystemet, så vel som LG, Vizio, Panasonic og LG)
  • Chromecast og spillkonsoller
  • Apple TV
  • Roku TV-er og mediestreamere.

Avsluttende tanker om YouTube-utleietjenesten

Samlet sett er YouTube-utleietjenesten enkel å bruke, spesielt hvis du er vant til å se videoer på YouTube. Selv om bildekvaliteten er tilfredsstillende, overgår andre tjenester som tilbyr HD-videoer - Vudu, Amazon Prime Video, Netflix - YouTube og tilbyr de fleste av de samme filmene, og de tilbyr flere valg i 4K hvis TV-en din har den muligheten og internett. hastigheten er rask nok.

YouTube-filmutleie- og kjøpetjenesten representerer et annet streamingalternativ som er tilgjengelig på PC-en din og en rekke andre enheter, og selv om den ikke er så kjent eller tilgjengelig på så mange enheter, for de som har tilgang til den, YouTube Movie Rental-tjenesten kan være et alternativ til Netflix, Vudu, Amazon Video, etc.


Legg igjen en kommentar