Hvordan doble mellomrom i Microsoft Word

Forskjellen mellom et så som så Microsoft Word-dokument og et polert dokument er alt i formateringen. Når du legger til store mellomrom i et dokument, blir det lettere å lese, redigere og ta notater på en papirkopi. Slik dobbelter du Microsoft Word-dokumentet ditt og får litt ekstra mellomrom mellom alle disse ordene.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for alle versjoner av Microsoft Word fra 2007 og senere.


Dobbeltrom et helt dokument i Microsoft Word

  1. Gå til utforming Bånd.

  2. Plukke ut Avstand mellom avsnitt.

  3. Velg Dobbelt.

  4. For 2007- og 2010-versjonene av Word skiller denne prosessen seg litt ut. I Hjem kategorien gå til Stiler gruppe og høyreklikk Normal. Klikk deretter endre å åpne formatering vindu, så kan du velge Dobbel plass og klikk OK.

Denne prosessen vil fordoble hele dokumentet. Du vil også legge merke til at en rekke andre avstandsalternativer er tilgjengelige; Hvis dobbel avstand er mer hvitt enn du leter etter, kan du også velge å sette avstanden til 1.15 eller 1.5 linjer, eller til og med lage tilpasset avstand som oppfyller dine spesifikke behov.

Hvis du redigerer dokumentavstanden på dette nivået, blir tekstformattyper bevart i hele dokumentet, noe som er spesielt viktig når du arbeider med et stort dokument.


Dobbeltrom et utvalg i et Word-dokument

For å endre avstanden for et delsett av et dokument, følg denne prosessen i stedet:

  1. Marker teksten du vil doble mellomrom. Ett alternativ for å få tilgang til Avsnitt meny herfra:

    Høyreklikk og klikk på menyen som vises Avsnitt.

  2. Et annet alternativ i Hjem Båndet er å klikke på linje~~POS=TRUNC ikonet og velg 2.0 fra avstandsalternativene for dobbel avstand.

  3. For å fordoble et utvalg i Microsoft Word 2007 eller 2010 følger du en lignende prosess. Velg teksten du vil doble mellomrom, gå til Hjem kategorien, og finn Avstand mellom linje og avsnitt utvalg innenfor Avsnitt gruppe. I Word 2007 kalles dette ganske enkelt Linjeavstand.

    Plukke ut 2.0 for dobbelt avstand.

Legg igjen en kommentar