Hva betyr Google Calendar Lock Icon?

Låsikonet betyr at hendelsen er angitt som en privat begivenhet. Hvis du ikke deler kalenderen din med noen, kan ingen se en hendelse uansett hvordan den er satt, men hvis du deler kalenderen din og ikke vil at folkene - eller noen av menneskene - du deler kalenderen din med til se en bestemt hendelse, sett den til privat.


Hvem kan se en Google Kalender-begivenhet som viser låsikonet

En privat begivenhet i Google Kalender er bare synlig for deg og enkeltpersoner som er autorisert til å gjøre endringer i kalenderen som hendelsen vises på. Dette betyr at tillatelsene deres er satt til Gjør endringer i hendelser eller Gjøre endringer OG Administrer deling.

De andre tillatelsesinnstillingene tillater ikke noen å se detaljene i et privat arrangement. Disse tillatelsene, Se all informasjon om arrangementet og Se bare ledig / opptatt (skjul detaljer) inkluderer ikke tilgang til private arrangementer. Imidlertid viser ledige / opptatt-tillatelsene et opptatt varsel for arrangementet, bare uten detaljer.


Hvem kan ikke se en Google Kalender-begivenhet med et låsikon

Hvis du ikke deler en kalender, kan ingen se en hendelse med et låsikon. En privat begivenhet i Google Kalender kan ikke sees av personer som kalenderen deles med, men som ikke har endringsrettigheter.

Hvordan endre en hendelse til privat

Slik endrer du en hendelse til privat tilgang:

  1. Klikk på en hendelse i kalenderen for å åpne detaljskjermen.
  2. Klikk på blyantikonet for å åpne redigeringsskjermen for arrangementet.
  3. Klikk på pilen ved siden av Standard synlighet og klikk Privat i rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Spar -knappen øverst på skjermen.

Nå når du klikker på en hendelse i kalenderen for å åpne detaljskjermen, vil du se låsikonet og ordet Privat ved siden av.


Legg igjen en kommentar